Trudnica je mislila da ima još puno vremena do poroda, no beba je imala druge planove

Trudnica je mislila kako ima još dosta vremena do poroda, no beba ju je iznenadila s drugim planovima. Rodila je ispred kuće, a nadzorna kamera je sve snimila.

Žena je rodila u svom prednjem dvorištu kada je njezin sin odlučio ranije, i brzo, doći na svijet. 

Neke trudne majke se odlučuju svoje bebe roditi kod kuće, a ne u bolnici. No, Emily Johnson nije jedna od tih majki. Ona je namjeravala roditi svog sina, Thomasa, u bolnici. 

No, Thomas je imao druge planove. 

Kada je Emily dobila trudove tjedan dana ranije, ona i njezin suprug, Michael, nisu bili pretjerano zabrinuti. Trudovi su bili u razmaku od 10 minuta. Do bolnice su imali pet minuta te su mislili da imaju puno vremena. 

No, tada se sve preokrenulo. Trudovi su postajali jači i brži. 

„Tada su se trudovi počeli javljati u razmaku od tri do dvije minute i onda u razmaku od jedne minute u samo 20-30 minuta, a mi smo znali da se moramo požuriti“, rekla je. 

Trudnica je legla na travu i rodila ispred svoje kuće

Dok je Emily prilazila automobilu u svom prednjem dvorištu, shvatila je da beba neće čekati bolnicu. Ona je legla na travu i rodila ispred svoje kuće. 

Njezina majka, Kristy Sparks, stigla je na vrijeme da joj pomogne, a nekoliko trenutaka kasnije stigla je i hitna pomoć. 

Maleni je Thomas sretno stigao na svijet u 10:42 u noći. 

Thomas je bio čudo na više od jednog načina. Kada su Emily i Michael pokušavali dati svom trogodišnjem sinu Blakeu sestru ili brata, trebalo je šest mjeseci da Emily zatrudni. 

VIDI OVO: Molitva u trudnoći

Čak iako rađanje u prednjem dvorištu daje novo značenje „prirodnom porodu“, posljedice su bile čudesne. Ponekad zaboravimo kakve se komplikacije mogu dogoditi tijekom poroda. No, kod Emily je sve prošlo savršeno glatko, pogotovo kada se uzmu u obzir okolnosti poroda. 

Obiteljska nadzorna kamere je sve snimila

Ona sada nema samo nevjerojatnu priču za svog sina. Nego je obiteljska nadzorna kamera sve to snimila! 

Do vremena kada je Emily napokon došla do bolnice, puna ostataka zemlje i trave, snimka je bila spremna za pregled. I postala je nevjerojatno popularna! 

„Uz svu bol, traumu i negativnost na vijestima, drago mi je što snimka mene kako se glasam kao nekakva životinja s farme dok rađam svog sina može donijeti radost i smijeh drugima“, našalila se. 

To je zaista nevjerojatna priča. U svijetu koji je pun nesigurnosti, možemo biti utješeni u činjenici da se naš Bog nikada  ne mijenja. 

“Isus Krist jučer i danas isti je – i uvijeke“ (Hebrejima 13,8).