Trudnica je uočila vatru u susjedstvu, nije mogla vjerovati što se događa

Hrabra trudnica vidjela je gdje je izbio požar te je riskirala život da spasi susjeda iz požara.

Sarah Maughan bila je kod kuće. Bila je noć kada je njezin suprug komentirao da niz ulicu gori vatra. Njihov dom, iako je u istoj ulici gdje je izbio požar, nalazi se nekoliko blokova dalje.

Neki su možda također vidjeli požar, ali su bili suzdržaniji. Ali Sarah nije. Odmah je uskočila u auto i odvezla se na mjesto požara.

Iznenadila se situacijom na mjestu događaja

Kada je stigla, vidjela je da plamen raste i da bi dom uskoro mogao biti progutan. Odmah je otrčala do kuće i pokucala, a zatim lupala po vratima u pokušaju da probudi svakoga tko bi mogao biti unutra!

Probudila je čovjeka koji je spavao unutra. Otvorio je vrata, uzeo nekoliko stvari i pobjegao iz kuće sa Sarah. Vatra se proširila svuda oko njih.

Foto: nbc12.com

No, ono što je zanimljivo u ovoj teškoj situaciji jest da je glavna junakinja Sarah bila trudna 4,5 mjeseca!

“Samo sam reagirala. Vjerojatno nije najbolja ideja, znate, jer sam trudna. Ali ne bih voljela vidjeti vatru i saznati da je netko umro, a ja nisam ništa učinila.”

Požar je prouzročio veliku štetu

U požaru te noći uništeni su brojni objekti. No, nitko nije teže ozlijeđen. Vatrogasne ekipe radile su nekoliko sati na gašenju požara.

Sarah je sugerirala da su se možda njezini majčinski instinkti aktivirali kada je požurila u akciju. Shvaćajući da je mogao poginuti bez Sarine intervencije, gospodin kojeg je spasila iznimno je zahvalan.

Nema sumnje, Bog je iskoristio Sarah da spasi život! Mislimo da je i beba koju Sarah i njezin suprug očekuju prava sretnica!