Naslovnica Novosti Svijet Trump je opet govorio o Bogu, no većina medija je ove riječi...

Trump je opet govorio o Bogu, no većina medija je ove riječi prešutjela

Bez obzira na njegove manjkavosti, Trump se ne ustručava govoriti o Bogu i zalagati se za kršćanske vrijednosti. 

Donald Trump tradicionalno je pred oba doma Kongresa održao govor o stanju nacije u kojem se dotaknuo američku nacije, ekonomije, politike, ratova, gospodarstva, prijatelja i neprijatelja, ali i Boga.

Većina medija je prenijela Trumpov govor gotovo u cijelosti, citirajući njegove poruke, ali rijetko koji medij je citirao one riječi koje daju slavu Bogu, a što Trumpa čini drugačijim u odnosu na mnoge ‘kršćanske’ političare današnjice koji rijetko ili nikako svjedoče.

VIDI OVO: KRŠĆANSKA VJERA DONALDA TRUMPA: Što znamo o Trumpovom kršćanstvu?

Zbog toga je jasno da ove riječi izluđuju pojedince jer Trump u svojim govorima, baš nikad ne zaboravlja proslaviti Boga.

‘Moja administracija brani vjerske slobode, a to uključuje i ustavno pravo na molitvu u javnim školama. U Americi ne kažnjavamo molitvu. Ne skidamo križeve. Ne branimo vjerske simbole. Ne stavljamo propovjednicima i pastorima brnjice na usta. U Americi slavimo vjeru. Cijenimo religiju. Uzdižemo naš glas u molitvi i podižemo pogled k Božjoj slavi!’ – rekao je Trump i tako se suptilno odmaknuo od razaranja kršćanske kulture i tradicije koja godinama hara zapadom uništavajući sve kristoliko pred sobom, a sve pod izgovorom ‘mira, sigurnosti, zajedništva i tolerancije’, iako se upravo na tako suzbija sloboda i pravo svakog čovjeka – na Boga, u svim segmentima postojanja.

SourceDnevno.hr

NAJNOVIJI ČLANCI