Naslovnica Novosti Svijet Trump pozvao na molitvu: ''Svoje pouzdanje polažemo u ruke svemogućeg Boga''

Trump pozvao na molitvu: ”Svoje pouzdanje polažemo u ruke svemogućeg Boga”

Predsjednik Donald Trump je na Veliki petak iz Ovalnog ureda poslao poruku svim Amerikancima i cijelom svijetu:

“Na ovaj Veliki petak, kršćani iz cijelog svijeta sjećaju se patnje i smrti na križu Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista. Na uskrsnu nedjelju slavit ćemo Njegovo slavno uskrsnuće.

U ovo sveto vrijeme naš se narod nalazi u borbi s nevidljivim neprijateljem

U ovo sveto vrijeme naš se narod nalazi u borbi, kao nikada do sada, s nevidljivim neprijateljem. Naši hrabri liječnici, medicinske sestre, odgovorni na sve, bore se da spase živote. Naši se radnici natječu da isporuče kritične medicinske zalihe. Naši najbolji znanstvenici rade čitavo vrijeme kako bi razvili lijek i mislim da to rade jako dobro.

Naši ljudi daju ogromne žrtve za okončanje ove pandemije. Iako se nećemo moći okupiti jedni s drugima kao što je to uobičajeno na Uskrs, ovo sveto vrijeme možemo iskoristiti za fokusiranje na molitvu, razmišljanje i rast u našem osobnom odnosu s Bogom – toliko važnom.

VIDI OVO: Trump je opet govorio o Bogu, no većina medija je ove riječi prešutjela

Pozivam Amerikance da se mole Bogu da izliječi našu naciju

“Pozivam sve Amerikance da se mole Bogu da izliječi našu naciju, utješi one koji tuguju, pruži snagu liječnicima, medicinskim sestrama i zdravstvenim radnicima kako bi vratili zdravlje bolesnima, kao i da obnovi nadu u svakoj osobi koja trpi. Naš narod će pobijediti kao nikad do sada.00

Trump je zahvalio onima koji mole i ponovno potvrdio snagu molitve.

“Dok se naša nacija bori protiv nevidljivog neprijatelja, potvrđujemo da Amerikanci vjeruju u snagu molitve. Zahvaljujemo na veličanstvu stvaranja i daru vječnog života, a svoje povjerenje polažemo u ruke svemogućeg Boga”, poručio je između ostalog američki predsjednik.

NAJNOVIJI ČLANCI