Naslovnica Novosti Trump upozorava svijet: Svaki je čovjek, bio on rođen ili nerođen stvoren...

Trump upozorava svijet: Svaki je čovjek, bio on rođen ili nerođen stvoren na sliku Božju

Sva djeca – rođena i nerođena – stvorena su na svetu sliku Božju! – rekao je Trump.

Trump je pozvao svoj narod na molitvu i svijest da je Bog onaj koji vlada!

U svom tradicionalnom govoru o stanju nacija 2019. godine predsjednik SAD-a u utorak je, između ostalog, iznio neke važne smjernice svome narodu, ali i cijelom svijetu jer je ovaj govor nešto što prenose svi mediji svijeta i svake se godine željno iščekuje.

Na početku svog govora jasno je rekao da ne želi voditi politiku osvete i oholosti, nadimanja nego nade i dobra. Pozvao je Amerikance da Ameriku drže u svojim srcima, da osvijeste da su jedan narod Božji koji drugim narodima svijeta mora biti svjetlo i slava Božja.

Također, prenosimo dio govora, kojeg će mediji rado zatajiti a to je dio u kojem Trump jasno upozorava svijet: Svaki je čovjek, bio on rođen ili nerođen stvoren na sliku Božju!

Govoreći o potpori rodiljama Trump je pozvao naciju da zamisle majku koja drži svoje dojenče u rukama i usporede ju s hladnom politikom o kojoj slušaju zadnjih nekoliko dana.

– Zastupnici u New Yorku slavili su s oduševljenjem za prolaz zakona koji dozvoljava trganje djeteta iz majčine utrobe pred sam trenutak rođenja. Ta djeca su žive osjećajne bebe koje nikada neće dobiti priliku da podijele svoju ljubav i snove sa svijetom.

Nakon toga smo imali slučaj s guvernerom Virginije koji u osnovi navodi da bi pogubio dijete i nakon rođenja. Kongres je donio odluku o zabrani abortusa u kasnim terminima. Gradimo zajedno kulturu koja njeguje nevini život kako bismo mogli potvrditi temeljnu istinu: sva djeca – rođena i nerođena – stvorena su na svetu sliku Božju! – rekao je Trump i tako opet poslao snažnu poruku o Bogu u svijet!

Podsjetimo, i prošle godine Donald Trump izrekao je zapanjujuće hrabre riječi (s obzirom na ostatak vladajuće klike) te pozvao svoj narod na molitvu i svijest da je Bog onaj koji vlada!

Pročitajte više…

NAJNOVIJI ČLANCI