NaslovnicaVijestiSvijetUčenica se onesvijestila jer je bila prisiljena trčati s maskom

Učenica se onesvijestila jer je bila prisiljena trčati s maskom

Učenica Maggie Williams, atletičarka, onesvijestila se nakon utrke u kojoj je bila prisiljena nositi masku iako je bila na otvorenom. Sada se u Oregonu mijenjaju pravila za mjere koje zahvaćaju atletičare. 

Williams je završila utrku od 800 metara u 2 minute i 8 sekundi te je tako nadmašila prijašnji školski rekord za čak dvije sekunde. 

Objasnila je što je osjećala prije nego se onesvijestila: „Osjećala sam kao da ne mogu dovoljno udahnuti. To se dogodilo nekoliko puta – osjetila sam vrtoglavicu, a u konačnici sam se i onesvijestila.“ 

Atletičarka tvrdi da je za to kriva maska

Williams tvrdi da je za to kriva maska koju je morala nositi bez obzira na to što se natjecanje održavalo na otvorenom. 

Dodala je: „To se prije nikada nije događala. No ovu sam utrku morala nositi masku te sam pala u nesvijest te vjerujem da to nije bila slučajnost.“ 

Njezin pad je snimljen kamerom. 

Čak je i njezin trener uvjeren da je za njezin pad zaslužna maska, a ne njezina fizička sprema. 

VIDI OVO: Je li nošenje maske znak nevjere u Boga?

Ovaj je događaj samo još jedan od događaja koji vlastima u Oregonu daju naznačiti da je potrebna promjena mjera kada je riječ o beskontaktnim sportovima koji se održavaju na otvorenom. 

Budući da se nešto slično ovoj atletičarki nikada nije dogodilo te je bila u odličnoj formi, logično je zaključiti da je njezin pad bio uzrokovan potrebom nošenja maske za vrijeme utrke. 

Ocu se srce slomilo kada je vidio snimku

Steve Williams, otac atletičarke je podijelio što mu je prošlo kroz glavu kada je vidio snimku na kojoj je njegova kćer pala u nesvijest. 

Rekao je da mu se srce slomilo te je dodao: „U Rimljanima 8,28 piše: ‘Znamo pak da Bog u svemu na dobro surađuje s onima koji ga ljube, s onima koji su odlukom njegovom pozvani.’ Jako sam ponosan na Maggie. Ona voli Isusa. Razmislite o tome. Trčati najbrže što možete, onesvijestiti se te zbog toga ozlijediti rame. Zbog toga sada mnogi atletičari u Oregonu više ne moraju nositi maske. To je za njih veliki blagoslov.“ 

NAJNOVIJE