Učenici 3. razreda učinili nešto divno za prijatelja koju je u požaru sve izgubio

Jedna je skupina učenika 3. razreda pokazala nevjerojatnu dobrotu prema svome prijatelju i članu koji je požaru izgubio sve.

Daniel Hunt voli školu i ide u 3. razred, a prije nekoliko je tjedana u plamenu potpuno izgorjela obiteljska kuća u kojoj je živio.

Kada su čuli loše vijesti, Danielovi su nastavnici isplanirali nešto što će razveseliti dječaka. Sjetili su se da bi mu u suradnji s djecom mogli pokloniti nove igračke.

„Djeca nisu mogla dočekati da ovo naprave za Daniela. Bilo je nevjerojatno vidjeti ovu djecu kako kriomice unose igračke“, rekla je nastavnica Kelly Jones.

VIDI OVO: Učenici su saznali da profesor 2 mjeseca nije dobio plaću, priredili su mu nezaboravno iznenađenje

Djeca tog tjedna imala posebno puno ljubavi i podrške za Daniela. „Cijeli su tjedan bili oko njega i iskazivali ljubav. Držali su mu vrata, pripremali su mu olovke svakog jutra, pripremali su mu stolicu, igrali se oko njega tijekom odmora. Ali strogo su čuvali tajnu“, dodala je Kelly.

Kada je došao petak, učenici više nisu mogli sakriti uzbuđenje dok su čekali da Daniel uđe u sobu. Kada je on i ušao, viknuli su „Iznenađenje!“ i odveli ga do silnih igrački. Daniel je bio bez riječi, a kada je konačno došao sebi, pozvao je sve na skupni zagrljaj.

Last week, one of our Warriors, Daniel Hunt, lost all of his belongings in a house fire. His 3rd grade teachers and…

Gepostet von Philadelphia Elementary School am Freitag, 27. September 2019

„’Ovo je predobro! Svi ovamo dođite’ rekao je raširenih ruku, a klinci su odmah potrčali na grupni zagrljaj“, prisjetila se Kelly.