NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeUčiteljica iz predškole donirala bubreg svojoj 5-godišnjoj učenici

Učiteljica iz predškole donirala bubreg svojoj 5-godišnjoj učenici

Dobrodušna učiteljica je donirala bubreg svojoj učenici koja je od rođenja bila vrlo bolesna.  

Kayleigh se bori otkako se rodila, a ima tek 5 godina. Rodila se prerano, s pola kile težine. Provela je čak 158 dana na intenzivnoj njezi, ali izborila se za nastavak svog života.

Jako je vesela, unatoč tome što ima probleme s bubrezima i povremenu bol. Zbog bubrega roditelji svakog dana moraju obavljati dijalizu nad njom. No ta je muka prestala zahvaljujući njezinoj učiteljicu iz predškole koja joj je donirala bubreg.

Djevojčica bubreg
Snimka zaslona

VIDI OVO: Strancu je donirala bubreg, no nije slutila kako će ta odluka kasnije utjecati na njen život

Robin je učiteljica koja je podučavala djevojčicu u predškoli, a godinu je i pol je radila samo njom. Odlučila je otići na testiranje i provjeriti može li joj donirati bubreg. Hvala Bogu, ispostavilo je da je ona savršeni donor.

Na pitanje zašto se na to odlučila rekla: „To joj je potrebno. Želim da ima normalan život i da ide u školu. Ovako joj mogu pomoći da to ostvari.“

Obavili su operaciju i učiteljica Robin se dobro oporavlja. Mala je Kayleigh imala određene poteškoće poslije operacije, no sada se uspješno oporavlja. Robin s vremena na vrijeme navraća kod obitelji, pomaže sa zadaćom, a ponekad i s namirnicama. 

NAJNOVIJE