Učiteljica je primijetila da nešto nije u redu s učenikom, odlučila je nešto poduzeti

Barb Heim je učiteljica u osnovnoj školi u Pennsylvaniji te je primijetila da nešto nije u redu s njezinim učenikom prvog razreda, Harrisonom Connerom. U jesen 2019. se Harrison činio kao da nije isti kao prije. 

Barb je primijetila da mu nedostaje energije te da je bio jako blijed tako da se obratila školskoj medicinskoj sestri. Njih dvije su kontaktirale Suzanne Conner, dječakovu majku, prije odlaska na praznike. 

Učeniku je dijagnosticirana leukemija

Tijekom zimskih praznika Harrison je helikopterom prevezen u bolnicu. Kada se u siječnju vratio u školu Barb je saznala da je Harrisonu dijagnosticirana leukemija. 

Učiteljica primijetila nešto nije u redu

Kada je stigla pandemija, a učenici su počeli pratiti online nastavu, Harrison je dobro sudjelovao. No, kada su se učenici vratili u škole, Barb je volontirala svaki dan dolaziti kod Harrisona koji nije mogao ići u školu zbog opasnosti od korona virusa. 

Učiteljica je svaki dan vozila 20 minuta do Harrisona, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, kako bi osigurala da on može pratiti nastavu i ujedno se oporavljati. 

VIDI OVO: Leukemija – uzroci, simptomi i liječenje

Učiteljica ga obilazi i pazi da ga nitko ne zaboravi

„Ona čini mnogo više od toga što dolazi ovdje za školu“, rekla je Suzanne, „Svaku minutu od kada je dijagnosticiran ona je bila divna. Ona nastoji održati Harrisona dijelom života učenika u njegovom razredu i pazi da ga nitko ne zaboravi.“ 

I have some pretty COOL news We all know Harrison hasnt been in school since December 23rd of last year. Starting 2nd…

Objavljuje Harrison StrongSubota, 26. rujna 2020.

„Kada ona dolazi kod nas nije to kao da dolazi učiteljica, ona je kao teta koja dolazi družiti se, donijeti poklone i vječan osmijeh. Moja djeca ju dočekaju na ulaznim vratima s mnoštvom novosti, a to je istinski posebno“, dodala je. 

Harrison sada odlično napreduje u drugom razredu zahvaljujući trudu njegove učiteljice i škole. A učiteljica Barb Haim i dalje nastavlja, nakon 35 godina rada, davati sve od sebe za svoje učenike. 

Njezina se škola zaista ima čime pohvaliti! 

U revnosti budite hitri, u duhu gorljivi, Gospodinu služite!“ (Rimljanima 12,11).