Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Udala se za ljubav svog života iako je u karanteni, a fotografije...

Udala se za ljubav svog života iako je u karanteni, a fotografije vjenčanja su osvojile internet

Djevojka se udala za ljubav svog života iako se zbog Covida nalazi u karanteni. Fotografije ovog posebnog vjenčanja su osvojile internet. 

Lauren Jimenez (29) nije htjela dopustiti da ju bilo koja prepreka spriječi od udaje za ljubav svog života Patricka Delgada (27) – čak ni koronavirus.

Jimenez i Delgado zajedno su četiri godine i zaručili su se 24. svibnja 2019.

Par je planirao vjenčanje obaviti 20. studenog 2020. godine, kad se dogodilo nezamislivo – Lauren je nekoliko dana prije velikog dana je na testu bila pozitivna pa je morala u karantenu.

Foto: Good Morning America

Tri puta su mijenjali mjesto vjenčanja

Međutim, par je odlučio krenuti naprijed s pripremama za vjenčanje jer su bili pod velikim pritiskom. Ttri puta su mijenjali mjesto događaja i popis gostiju zbog pandemije. Njihova vjenčana dozvola također je trebala isteći.

Patrick je nastavio dogovarati ceremoniju dok se njegova zaručnica nalazila u karanteni. Poručio je svim dobavljačima da odustaju od klasične svadbe, no pobrinuo se da njihov fotograf i pastor sudjeluju u ovom improviziranom vjenčanju.

VIDI OVO: 9 pitanja koja si trebate postaviti prije vjenčanja

Lauren je odjenula svoju prekrasnu vjenčanicu te je sjedila na prozoru svoje spavaće sobe u majčinoj kući u Ontariju u Kaliforniji, a Delgado je stajao u dvorištu.

“Iako definitivno nije onako kako smo zamislili dan vjenčanja, Patrick i ja smo uspjeli međusobno izmijeniti svoje zavjete”, rekla je mladenka Lauren za Good Morning Amerika.

Foto: Good Morning America

Kad je stiglo vrijeme za vezivanje čvora, par je spojila cvjetna vrpca od 9 metara koju je izradila Laurenina teta. Vrpca je simbolizirala “jedinstvo, ljubav i fizički dodir”, jer nisu mogli uspostaviti kontakt.

Njihovo neobično vjenčanje je oduševilo korisnike društvenih mreža

Prema fotografkinji ceremonije Jessici Castellano, ovo je bilo „najbolje vjenčanje 2020.“ koje je do sada radila.

Patrick i Lauren planiraju podijeliti svoju priču sa svojom djecom i unucima o tome koliko je njihova ceremonija vjenčanja bila luda i jedinstvena.

VIDI OVO: Najljepši citati za vjenčanje – svaki par ih treba pročitati

Dva zaljubljena golupčića također planiraju veliko svadbeno slavlje sljedeće godine ako se stvari vrate u normalu.

Lauren je drago što se udala za ljubav svog života i jedva čeka da izađe iz karantene kako bi konačno svom suprugu Patricku mogla dati dugo očekivani poljubac.

Ovom simpatičnom bračnom paru želimo puno blagoslova od Boga u njihovom zajedničkom životu.

NAJNOVIJI ČLANCI