Udar na kršćane u Kini: Traže da zamijene deset Božjih zapovijedi citatima predsjednika Kine!

Kineska vladajuća Komunistička stranka navodno cenzurira osnove kršćanstva i zatvara crkve koje se ne pridržavaju cenzure. Izvještaji tvrde da je vlada zatražila da Deset zapovijedi budu zamijenjene citatima predsjednika Xi Jinpinga.

Također, portreti predsjednika, bivšeg vođe Mao Ce-tunga i druge komunističke propagande koriste kao dio „sinicizacije“ kako bi se osiguralo da su građani lojalni režimu koji je službeno ateistički ili se suočiti sa gnjevom režima, javlja Fox News.

VIDI OVO: Horor kršćana u Kini: Vlasti ih progone, muče i zatvaraju crkve

„Stranka se mora poštovati u svakom pogledu. Morate raditi sve što vam stranka kaže. Ako budete proturječili, vaša crkva će odmah biti zatvorena”, navodno su službenici Ujedinjenih radničkog fronta rekli vjernicima.

Crkva “Three-Self” jedna od najvećih protestantskih crkava na svijetu – uklonila je Deset zapovijedi sa skoro svih njihovih lokacija, ali neke su zatvorene zbog neprovođenja vladinog plana.

Kineski kršćani kažu kako vlada prijeti da će na crnu listu biti stavljen svatko tko se ne pridržava preporuka, što znači da će im putovanja biti ograničena, a školovanje i zapošljavanje biti onemogućeni.

“Krajnji cilj Komunističke stranke je “da postane Bog”. To je đavao oduvijek činio”, rekao je pastor iz državne protestantske crkve i dodao da vlada ima proces u četiri koraka za metodičko uništavanje “Thre-Self” crkava uništavanjem osnovnih načela.


VIDI OVO: Kineski kršćani uče napamet Bibliju jer komunističke vlasti ne mogu uzeti ono što je u srcu

“Prvi korak vlade je zabraniti vjerske pamflete”, rekao je on. “Zatim demontira križeve i počinje provoditi “četiri zahtjeva” naređujući da se nacionalna zastava i “osnovne socijalističke vrijednosti” postave u crkve. Zatim se postavljaju nadzorne kamere za praćenje vjernika i vjerske aktivnosti. Posljednji korak je zamjena Deset zapovijedi govorima Xi Jinpinga”.

Nedavno je vlada također počela da primjenjuje zakon da crkva ne može prihvati nikoga mlađeg od 18 godina, što znači da crkve da ne mogu imati nedjeljnu školu.