Ulični prodavač uslikan kako u slobodno vrijeme čita Bibliju
Foto: Facebook

Lauren C. Padinas postala je svjedok jednog predivnog trenutka na Filipinima te ga je odlučila podijeliti na Facebooku.

Ugledala je uličnog prodavača koji ju je zadivio te ga je odmah odlučila uslikati.

Prodavač je prodavao slatkiše ispred jednog šoping centra. Kada je imao makar malo slobodnog vremena, on bi odlučio malo čitati. No, nije čitao bilo što, on je u upijao riječi Biblije. Iako je imao jako malo slobodnog vremena, on ga je koristio za čitanje Biblije.

Uz to, nije mu bilo važno što su ga ljudi gledali. Na fotografiji se jasno vidi koliko je udubljen u čitanje.

VIDI OVO: Zašto svakodnevno trebamo čitati Bibliju?

Laurenina je objava na Faecbooku postala jako popularna. Počeli su stizati komentari kao ovaj: „Zaista je pohvalno vidjeti da je netko toliko predan svojoj vjeri. Vidio sam i jednu mladu ženu i čuvara koji je imao pauzu da isto to čine”.

Kanang feeling nga na blessed kau ka tungod nakakita ka sa kilid sa emall sa ingon ani.yes pobre sya ug namaligya ra…

Gepostet von Luren C. Padinas am Mittwoch, 9. Januar 2019

Uz to je korisnica Hannas Mae P. Jotojot kao komentar stavila citat iz Biblije:

„Ne zgrčite sebi blago na zemlji, gdje ga moljac i rđa nagrizaju i gdje ga kradljivci potkapaju i kradu. Zgrćite sebi blago na nebu, gdje ga ni moljac ni rđa ne nagrizaju i gdje kradljivci ne potkapaju niti kradu. Doista, gdje ti je blago, ondje će ti biti i srce ” Matej 6,19-21.

VIDI OVO: 3 izvrsna razloga zašto trebate čitati Bibliju

Ovaj čovjek poslužio je kao inspiracija mnogim ljudima. Od njega možemo naučiti vrijednu lekciju – ništa nas ne treba udaljiti od čitanja i promišljanja o Božjoj riječi.

Napisano je: „Neka knjiga Zakona bude na ustima tvojim: razmišljaj o njoj danju i noću, kako bi vjerno držao sve što je u njoj napisano: samo ćeš tada biti sretan i uspjet ćeš u pothvatima. Nisam li ti zapovjedio” (Jošua 1,8).