Naslovnica Svjedočanstva Lijepe priče Umirovljenici nikada neće zaboraviti djelo ove dvije djevojčice

Umirovljenici nikada neće zaboraviti djelo ove dvije djevojčice

Zbog situacije koja je nastala zbog koronavirusa, mnogi umirovljenici ne mogu izlaziti iz kuća jer se smatraju najrizičnijim skupinama.

Dvije djevojčice iz australskog Queenslanda svojim su novcem, koji im je donijela zubić vila, odlučile pomoći najpotrebitijima.

Umjesto da se počaste slatkišima, šestogodišnja Addyson i četverogodišnja Lucy kupile su role WC papira i paketiće maramica te su ih poklonile umirovljenicima.

Majka djevojčica Petrina McGuire rekla je da se genijalne ideje dosjetila starija kći Addyson i to nakon što je mlađa sestra zabrinuto upitala zašto na policama trgovine u kojoj su bile nema dovoljno paketa s rolama WC papira.

“Addyson me upitala smije li od džeparca koji joj je ostavila zubić vila kupiti WC papir za one koji ga nisu stigli ili mogli sami kupiti”, rekla je McGuire za Daily Mail.

VIDI OVO: Ovaj umirovljenik ima posebnu sposobnost koju bebe vole

Zbog situacije koja je nastala zbog koronavirusa, mnogi umirovljenici ne mogu izlaziti iz kuća jer se smatraju najrizičnijim skupinama, a ljudi su se u panici od karantene počeli osiguravati kućnim potrepštinama i tako “opustošili” police trgovina.

Addyson i Lucy stavile su kupljene role WC papira i maramice u drvenu prikolicu i počele zvoniti susjedima na vrata.

“Umirovljenici su se obradovali kada su ih vidjeli i kada su ih upitale treba li im možda WC papir ili paket maramica. Nekim ljudima je zaista trebalo i bili su veoma zahvalni”, rekla je McGuire.

Divan događaj majka je podijelila na svom Facebook profilu i objavila fotografiju na kojoj djevojčice za sobom vuku prikolicu s potrepštinama.

Loaded with toilet paper and tissues they purchased with pocket money and are walking around pensioner cottages seeing if they need any 💕

Gepostet von Petrina McGuire am Freitag, 6. März 2020

VIDI OVO: Tinejdžer preveo slijepu staricu preko ceste, nije znao da ga snimaju

“Ipak ima nade za čovječanstvo”, “Lijepo ste ih odgojili”, “Mnogi odrasli trebali bi se ugledati na ove dvije djevojčice”, samo su neki od oduševljenih komentara.

McGuire je otkrila da je fotografiju podijelila jer je mislila da u svijetu gdje trenutno vlada toliko negativnosti malo pozitive neće škoditi.

SourceIndex.hr

NAJNOVIJI ČLANCI