Umirovljenik pretvorio traktor i bačve u vlak kojim prijevozi pse lutalice

Kada se Eugene Bostick umirovio, nije znao čime ispuniti svoje dane. Na svu sreću, psi lutalice su mu dali divnu ideju. 

Odgovor mu je došao jednog dana u štali. Konji su se činili uzrujanima tako da je Bostick otišao vidjeti zašto su se uzrujali. 

U štali je pronašao psa koji je izgledao bolesno. Činilo se da se netko ušuljao i ostavio ga tamo. To čak nije bilo bi prvi put da se to dogodilo. Bostick je psa odveo u kuću te ga je nahranio. Pas je odmah živnuo. Inače bi Bostick odveo napuštene pse u sklonište, ali je ovog puta odlučio sebi uzeti tog psa. 

Tijekom godina Bostick je često nalazio napuštene pse na svojoj farmi te ih je sve zadržao. Psi su mu postali odlično društvo u mirovini, a i njima je lijepo s Bostickom. Čak je počeo smišljati neobične načine da ih zabavi. 

VIDI OVO: Psa lutalicu je udario auto, a njegov prijatelj ga ne želi napustiti

Rekao je: „Jednog sam dana vidio čovjeka s traktorom na koji je privezao kolica kako bi prevozio kamenje. Pomislio sam da mogu napraviti vlak za pse“. 

Na svu sreću, Bostick je imao i maleni traktor. Uzeo je nekoliko plastičnih bureta, na njih je montirao kotače te je napravio vlak za svoje pse.  Svaki tjedan, svaki od njegov devet pasa uskoći u svoj „vagon“ i ide na vožnju do grada. Psi uživaju u novim vidicima i vožnji sa svojim vlasnikom. Bostick kaže da se psi jako uzbude kad god vide traktor. 

Bostick je tako postao atrakcija i za sve u gradu koji se vesele svakoj novoj vožnji. Zbog ovog dobrog čovjeka mnogi psi su pronašli svoj dom, ali i osjetili pravu ljubav.