Umjetni nokti na bebinoj ruci
Foto: Reddit

Zbog onoga što je učinila svojoj malenoj kćerkici, ova se majka našla na udaru teških kritika. Naime, žena, koja se očito bavi nail artom, malo se zaigrala u izolaciji te je djetetu ugradila goleme akrilne nokte i profesionalno ih ukrasila.

Umjetni nokti na bebinoj ruci izvedeni su u popularnom “balerina” obliku, a dugi su gotovo koliko i sami njezini prstići. Svaki je nokat mama ukrasila hrpom cirkona i šljokica, a našao se tu i logo Louis Vuittona.

Nakon što je fotografiju uspješno obavljenog posla objavila na Redditu, ostali su korisnici ostali potpuno zgroženi, izražavajući svoje gnušanje u nimalo suptilnim komentarima. “Bojim se da će si dijete iskopati oko”, napisala je jedna korisnica.

Umjetni nokti na bebinoj ruci 1
Foto: Reddit

Druga je priznala kako nije uočila što je ovdje pogrešno sve dok nije vidjela malenu ručicu, a potom zaključila: “Jadno dijete!”. “Je li ova osoba ikad prije bila u blizini djeteta?”, pitaju se zaprepašteni reditovci.

Oni sumnjičaviji, pak, ne odbacuju mogućnost da nokti možda uopće nisu nalijepljeni na noktiće djevojčice, nego da se majka samo zabavljala u izolaciji.

Što sve današnjim roditeljima neće pasti na pamet?