Uokvirena fotografija Očenaša zaustavila je metak ispaljen u dom starijeg para

Uokvirena fotografija Očenaša zaustavila je metak ispaljen u dom starijeg para
Snimka zaslona

Starija žena iz Kanzasa kaže da je pravo čudo što su ona i njezin suprug živi nakon što je metak ispaljen u njihov dom – a čudo je u uokvirenoj fotografiji Očenaša koja ih je oboje spasila.

Constance Effie je ispričala svoju čudesnu priču. Kaže da je taman sjela gledati televiziju u dnevnom boravku kada je čula zvuk sličan eksploziji. U to vrijeme je i njezin suprug bio kod kuće.

„Odjednom sam čula ‘buuum’. Bilo je kao da sam u ratnoj zoni, to je bio najglasniji zvuk kojeg sam ikada čula“, rekla je Effie.

Sedamdesetogodišnja žena kaže da je tada shvatila da je netko počeo pucati vani što je dovelo do toga da je jedan metak zalutao u njezin dom. No umjesto da je nju pogodio, on se zabio u uokvirenu fotografiju Očenaša koja je bila obješena iznad njezine glave.

Snimka zaslona

„Gledali smo oko sebe, ali nismo mogli pronaći rupu. Pogledala sam na fotografiju, staklo je bilo razbijeno“, rekla je, „Metak je pogodio fotografiju i pao iza fotelje. Da nije bilo metala, sigurno bi probio sliku i ozlijedio jedno od nas dvoje.“

Effie vjeruje da je Bog zaustavio metak da ih spasi. Kaže da je slijedeći dan morala otići u bolnicu gdje joj je rečeno da je imala manji srčani udar zbog tog užasnog događaja koji ju je jako preplašio.

„Bila sam jako uplašena nakon tog događaja. Stalno sam razmišljala da ne želim više pucnjave“, rekla je Effie dodajući da u susjedstvu stalno čude pucnjeve, „Liječnici su rekli da je srčani udar izazvan stresom, ali da nije bio velik.“

Snimka zaslona

„Sretni smo što smo živi, jako smo zahvalni“, rekla je Effie, „Nadamo se i molimo se da se da ljudi shvate da to više ne čine.“

Policija još uvijek traga za počiniteljima koji za sada nisu identificirani.

Reci što misliš