Usamljeni papagaj Kiwi, poznat i kao ljubavna ptica, napokon je pronašao svoju srodnu dušu. Njihove zajedničke fotografije su predivne.

Maura Hennelly iz Kalifornije jako voli životinje. Neprestano objavljuje razne fotografije svojih ljubimaca, ali joj jedan ima posebno mjesto u srcu. Papagaj poznat i kao ljubavna ptica kojeg je nazvala Kiwi. Dobila ga je prije nekoliko godina te je nedavno odlučila kupiti i ženku kako bi Kiwi dobio svoju partnericu. 

Kupila mu je papigicu iste vrste staru četiri mjeseca. Iako su se na početku dobro slagali, uskoro je postalo jasno da Kiwi nije pretjerano zainteresiran za nju te da neće biti ništa od njihove veze. Kiwi je ponovno bio sam. 

Foto: Twitter

Samo nekoliko tjedana kasnije Maura je kući donijela još jednu potencijalnu partnericu, Siouixie. Te dvije papige nisu mogle biti različitije ni izgledom, a ni ponašanjem. No, odmah su pale jedna na drugu. 

Toliko su bili zaljubljeni da je Kiwi nakon samo nekoliko dana počeo dijeliti svoj kokos sa Siouixie. 

VIDI OVO: Papagaj naučio dječju pjesmicu: Možete li ju prepoznati?

No, prije nego su se jako vezali jedno za drugo, proveli su kvalitetno vrijeme zajedno kako bi se bolje upoznali. 

Slijedećih 6 mjeseci Kiwi se udvarao Siouixie. Uskoro je Siouixie počela praviti gnijezdo što je bio pokazatelj da će ovaj par postati roditelji. Maura je bila presretna. 

Foto: Twitter

Siouixie je ubrzo izlegla jaja, a nakon nekog vremena su se izlegle četiri malene ptičice. Uskoro im je počelo rasti perje tako da je Maura vidjela da je postala ponosna „baka“ četiri šarene bebe. 

Papagaji i bebe
Foto: Twitter

Kiwi bi vjerojatno bio sasvim sretan i da je ostao neženja, no ujedno nikada ne bi ni znao da u njegovom životu postoji praznina koju je Siouixie uspjela ispuniti, ali sada zna kako je to biti potpun.