Luna Fener je djevojčica koja je rođena s velikim tamnim madežom. On joj prekriva lice poput Batmanove maske.

Djevojčica je uspješno operirana, ali je pred njom još dosta operacija.

Njezina majka Carol Fenner (36) sada je prvi put medijima otkrila kako je i zašto odlučila da šestomjesečnu kćer podvrgne operacijama i da zbog njih ode s djetetom iz Floride čak u Rusiju.

Naime, ona je to učinila kada je shvatila koliko ljudi mogu biti okrutni, a to je saznala dok je s djetetom bila u crkvi. Užasan komentar za svoje dijete ova majka je čula upravo od jedne majke.

– Bili smo u crkvi i žena pored nas rekla je svojoj kćeri da ne gleda Lunu jer je ona čudovište. Tog dana sam odlučila da ćemo je operirati – rekla je za Daily Mail.

VIDI OVO: Djevojčica rođena s velikim madežom ide na operaciju, treba naše molitve

Ona i njezin suprug Thiago su tada krenuli u potragu za liječnicima koji mogu pomoći maloj Luni. Pomoć su potražili i preko interneta.

Međutim, takve operacije su u SAD-u izuzetno skupe, oko 500.000 dolara i zdravstveno osiguranje ih ne pokriva. Osim toga, i nakon njih bi na djetetovom licu ostali ožiljci.

Ipak, obitelj mora platiti i naredne operacije, pa je otvorila nalog na stranici za prikupljanje sredstava “GoFundMe”.

Kako je rekla, i dalje se suočava sa užasnim komentarima upućenim Luni.

Netko joj je preko Instagrama napisao da je Luna užasna i da bi najbolje bilo da je ubiju.

– Za mene je Instagram bio i dobar i loš istovremeno. Ponekad bih se zbog njega osjećala bolje, a ali bih nekad i plakala po čitav dan – rekla je ona.

Ali Carol je odlučna da izliječi Lunu i zbog opasnosti da joj se razvije karcinom ako madež ne bude uklonjen, ali i maltretiranja s kojim bi se njezina kćer sigurno suočavala kasnije u životu.