Uspaničena mama je držala dijete koje se gušilo, a tada je naišao policajac

Uspaničena mama je izašla iz auta držeći dijete koje se gušilo. Hvala Bogu na policajcu koji je naišao te joj svojim brzim djelovanjem spasio život. 

Policajci su uvijek spremni pohrliti u pomoć potrebitima te smo jako zahvalni za njih jer pomažu gdje se većina ljudi odluči ništa ne učiniti. 

Jedan je policajac iz Kalifornije bio na pravom mjestu u pravo vrijeme te je pomogao spasiti dijete od gušenja dok je preko vikenda bio na putu kući iz kina. 

Policajac Gilbert Troche rekao je da se s obitelji vozio kući kada su vidjeli uspaničenu majku kako drži svoju bebu pokraj ceste u Livermoreu. 

„Ne osjećam se kao heroj“, rekao je Troche. 

„Mislim da bi svatko u toj situaciji, kada bi ju vidio tamo tako uspaničenu, pokušao učiniti istu stvar“, rekao je. Dodao je da je iskočio iz svog automobila i otrčao do majke koja mu je dala bebu. 

Bebini obrazi su poplavili

Bebini obrazi su postajali plavi, a na kameri se može vidjeti da Troche drži bebu okrenutu prema podu te ju lagano udara po leđima. 

Rekao je da ju je lagano udarao po leđima dok je majku uputio da prstom prođe bebinim ustima i ukloni bilo kakvu zapreku. Ujedno je rekao svojoj obitelji da zove hitnu. Nakon dvije minute beba je počela normalno disati, počela je kašljati, povratila je te je počela plakati. 

Policijska postaja je pohvalila njegova djela. Rekli su: „Herojsko djelo policajca Trochea pravo je čudo te smo jako ponosni što je dio našeg odjela. Njegovo brzo razmišljanje i djelovanje spasilo je život.“ 

Troche je rekao da bi volio kontaktirati majku djeteta da osigura da je dijete dobro.