UŽAS U SRBIJI: Dječaka silovali vršnjaci u školskom dvorištu i sve prenosili mobitelom

UŽAS U SRBIJI: Dječaka vršnjaci silovali i sve prenosili mobitelom
Foto: Pixabay

Neki roditelji čija djeca idu u tu školu rekli su da su čuli da se dogodio incident, ali da nisu upoznati s detaljima

Ministarstvo prosvjete, znanosti i tehnološkog razvoja tražilo je od direktora Osnovne škole Karađorđe na Voždovcu Milana Žegarca da im dostavi izvještaj o tome što se dogodilo u toj školi 4. ožujka, nakon što su pojedini mediji objavili da su dječaka vršnjaci navodno silovali štapom u dvorištu škole, kao i da su sve snimali mobitelom, prenosi Blic.

Kako su dodali, ravnatelju je naloženo da Ministarstvu dostavi izvještaj o tome je li se nešto dogodilo i što, s izjavama svih učenika koji su sudjelovali, nastavnika, kao i njihovih roditelja.

“Pošto je riječ o vrlo osjetljivoj stvari i maloljetnicima, u javnost nećemo izlaziti ni s kakvim detaljima”, rečeno je iz Ministarstva, prenosi Blic.

Svi detalji incidenta bit će utvrđeni u skladu s procedurom, a u međuvremenu otac dječaka tvrdi kako mu je ravnatelj rekao da ne prijavljuje slučaj policiji, već će on obavijestiti roditelje i poduzeti odgovarajuće mjere.

Neki roditelji čija djeca idu u tu školu rekli su da su čuli da se dogodio incident, ali da nisu upoznati s detaljima, prenosi Blic.

Reci što misliš