Vatrogasci su učinili iznimno dobro djelo za jednu malenu bebu

Sve je započelo kada je mlada majka pozvonila na vrata vatrogasne postaje u Santa Ani. Donijela je užasno tešku odluku. 

Beba u njezinim rukama bila je stara samo nekoliko sati. Majka je znala da joj ne može dati sretan život tako da ju je odlučila dati na posvajanje. 

Voditelj postaje Daryll Milliot otvorio je vrata. Rastužio se nad onim što je vidio. Ta je vatrogasna postaja mjesto na kojem majke anonimno mogu donijeti svoju neželjenu djecu. No do sada se to nikada nije dogodilo u toj postaji. 

Milliot je uzeo malenu bebicu Naomi u ruke. Majka mu se zahvalila te je u suzama otišla. 

„Kada mi je trebala predati Naomi bilo je trenutaka kada joj je bilo jako teško. Nekoliko se puta suspregnula te je bilo jasno da su samo želi još malo duže držati“, rekao je Milliot. 

VIDI OVO: Putovali su s bebom koju su posvojili, nisu očekivali iznenađenje u avionu

Te noći su vatrogasci čuvali bebicu dok po nju nije došla socijalna služba. 

Iako su vatrogasci uvijek snažni i hrabri, i oni su se rastopili nad malenom Naomi. Kada je u jutro došla socijalna služba, svi vatrogasci su bili jako tužni što Naomi mora ići. Čak su zatražili da ih se obavještava o tome kako je bebi i je li posvojena.

Iako je taj zahtjev bio neobičan za socijalnu službu, radnici su se potrudili da vatrogasci dobiju vijesti. Uskoro im je javljeno da je beba posvojena. Svi su vatrogasci otišli na ceremoniju posvajanja te su upoznali Naomine nove roditelje. 

„Jedan od najljepših događaja u mojoj karijeri bio je odlazak na ceremoniju gdje sam ju ponovno mogao vidjeti“, rekao je vatrogasac Michel DeLeon. 

Od te ceremonije, Naomini roditelji često dovode Naomi kako bi se družila sa vatrogascima koji su pazili na nju prvu noć njezina života. 

VIDI OVO: Tinejdžerica je dala bebu na posvojenje, a nakon 35 godina se pojavio iza nje

Oni su sada članovi Naomine obitelji te će ju paziti kako bude odrastala. 

Gepostet von Kurt Snyder am Donnerstag, 5. November 2015

Posvojili su ju Krysten i Kurt Snyder koji su se zaljubili u nju na prvi pogled. Udomili su ju odmah nakon što je preuzeta iz vatrogasne postaje. 

Naomi je sada u domu punom ljubavi. Naomi ima i posvojenog brata, Judaha, koji je od nje stariji manje od godine dana. Roditelji su joj odlučili reći istinu o njezinom rođenju čim bude dovoljno stara da ju razumije. Ujedno će joj objasniti veliku ulogu koju su vatrogasci imali u njezinom životu.