Djevojčica (5) je zabila koš, a njezin brat je pokazao koliko veliko srce ima

Djevojčica je zabila svoj prvi koš u životu, a reakcija njezinog divnog brata pokazuje koliko veliko srce ima. Iznimno je ponosan na svoju sestru!

Ako volite NBA košarku, onda ste sigurno makar jednom navijali za Lebrona, Curryja ili Duranta. No ovaj veliki brat skakao je od radosti ni za kog drugog doli za svoju sestru. 

Za Zekea, njegova petogodišnja sestra je najvrjedniji igrač. On nije mogao obuzdati radost dok ju je gledao kako ubacuje svoju prvu dvicu. Oboje su skakali od radosti nakon njezinog pogotka. On ju je podignuo te su slavili njezinu pobjedu! 

Izgleda da je ponosni brat bio uporan trener svojoj sestri. Bio je to velik pogodak za malenu djevojčicu jer je odlučila ubaciti loptu u veliki koš, a ne onaj mali koji je bio samo nekoliko metara pokraj. Djevojčica je vrisnula od radosti dok je njihova mama sve snimala kamerom. 

VIDI OVO: Citati za brata: Najljepše izreke koje možete poslati bratu

Svaka čast roditeljima koji su odgojili tako brižnu i nesebičnu djecu. Ovaj će veliki brat zasigurno navijati za sva druga sestrina postignuća u budućnosti. Neka i mi budemo sličniji njemu koji se raduje uspjesima drugih ljudi.

Neka i mi budemo uvijek spremni druge ohrabriti, dati kompliment i navijati za naše voljene, za prijatelje, radne kolege, itd. Ovaj mladi dječak nam je već pokazao koliko veliko srce ime. U njegovom srcu nema mjesta za ponos i nesigurnost. 

„Najsigurniji način da budete sretni jest tražiti sreću za druge“ Martin Luther King Jr.