Majka je gledala video koji je njezin sin poslao u crkvu, a zatim joj je poručio da pogleda iza sebe

Majka je u suzama gledala emotivni video njezinog sina kojeg je poslao u crkvu, a zatim joj je poručio da pogleda iza sebe.

Američki marinac Dave Woodruff je proveo posljednjih 8 mjeseci na služenju vojske u Španjolskoj. Od kuće je bio odsutan protekle 2 godine zbog posla u vojsci te mu je jako nedostajala obitelj.

Kada je saznao da će njegov boravak u Španjolskoj ranije završiti, odlučio je iznenaditi obitelj na poseban način. Kontaktirao je skupinu prijatelja kod kuće kako bi postali dio tajnog zadatka.

Snimka zaslona: YouTube

Njegovi su roditelji bili u crkvi Krista Kralja u Devilleu, New Jersey, potpuno nesvjesni da je njihov sin sjedio u autu na parkiralištu dok su oni prisustvovali bogoslužju. Pastor je vodio bogoslužje i dok je cijela zajednica slavila Boga, pastor ih je obavijestio da ima poseban dar za njih prije nego odu kućama.

Dave je napravio emotivan video u kojem je poželio svom tati sretan 53. rođendan. Marinac je priznao da je propustio posljednja dva rođendana svog oca jer je radio izvan države tako da je htio učiniti nešto posebno za svoje roditelje.

Snimka zaslona: YouTube

Rekao im je koliko ih voli i koliko mu nedostaju, a kada je njegova majka počela brisati suze, marinac joj je poručio da pogleda iza sebe … pogledajte video kako biste vidjeli njegovo posebno iznenađenje.