Mislila je da gluha beba nikada neće čuti njen glas, a onda je doživjela čudo

Majka je mislila da gluha beba nikada neće čuti njezin glas, no doživjela je čudo koje je podijelila sa cijelim svijetom. 

Posebno je čuti bebu kako prvi puta govori mama ili tata. No, za majku bebe Riley još je ljepši bio trenutak kada je njezina preslatka beba prvi put čula njezin glas. Bio je to vrlo emocionalan i dirljiv trenutak za njih obje. 

Christina Pacala objavila je snimku putovanja svoje kćeri kada je napunila jednu godinu. Objavila je i snimku na kojoj Riley čuje njezin glas po prvi put kada je bila stara samo nekoliko tjedana. 

„Bio je to jako poseban trenutak za našu obitelji. Znate, razmišljate hoće li vaša beba ikada čuti vaš glas?“, rekla je Pacala. 

Riley je dobila slušni aparatić kada je bila stara samo 5 tjedana. Christina ju je čak i tješila kada se učinilo da je malena Riley zabrinuta nakon što joj je čula glas. Govorila joj je da je u redu. 

VIDI OVO: Beba je rođena gluha, a sada je prvi put čula majčin glas

Nema ništa što gluha djeca ne mogu

Taj trenutak je neprocjenjiv. Beba je bila jednako emocionalna kao njezina mama. Zasigurno je bio šok kada je čula zvukove prvi put. Pacala je bila uplašena da se neće uspjeti povezati sa svojom bebom, no taj trenutak pokazao je da ih čeka cijeli život za zbližavanje i ljubav jer je Riley napokon mogla čuti. 

Pacala se ujedno povezala sa zajednicom gluhih jer je željela da njezina kćer shvati da ju ona voli. 

„Učenje o zajednici gluhih i učenje da je mnogo načina da iskažem ljubav svojoj kćeri jako je pomoglo. Više nego sam ikada mogla zamisliti“, objasnila je majka. 

Pacala vjeruje da njezina kćer može mnogo toga postići. Pogotovo kada im je omogućena komunikacija. Ova majka želi da svijet zna da „nema ništa što gluha djeca ne mogu.“ Ona je dobila jako veselu bebu koja se neprestano smiješi. Puna je energije, života i znatiželje. 

Srce ove majke zaista je vrijedno divljenja. Možemo zamisliti kako nas Bog voli kao Svoju djecu. Unatoč našim manama i ograničenjima, On nas još uvijek voli i pomaže nam da budemo muškarci i žene po Njegovoj zamisli. Kao i ova majka, On je prvi vidio naš potencijal i vjerovao je u nas kada nitko drugi nije. Zaista nitko nas ne može voljeti i prihvatiti jednako kao Bog, naš otac. 

„Gledajte koliku nam je ljubav darovao Otac: djeca se Božja zovemo, i jesmo“ (1 Ivanova 3,1a).