Svećenik za dlaku izbjegao sudar: Pogledajte kako je sve izgledalo

Svećenik je vozio prema crkvi i za dlaku izbjegao sudar s drugim automobilom.

Dok se vozio do crkve, svećenik John Bok nije ni slutio da je mogao poginuti. Vozač u drugom automobilu se onesvijestio, a automobil je zamalo udario u oca Johna. Međutim, dva su automobila za dlaku uspjela izbjeći sudar kada je stup odbacio drugo vozilo u zrak. Drugi je automobil “preletio” preko svećenikovog automobila!

Najzanimljiviji dio ovog čudesnog trenutka je taj što je svećenik John pretpostavio da se radi o velikoj ptici i nastavio put do crkve. Nije imao pojma da mu je Bog pomogao izbjeći strašnu nesreću.

“Oko 8:40 ujutro bio sam na cesti iza crkve, upravo spreman skrenuti na crkveno parkiralište. Nekako sam krajičkom lijevog oka vidio kako je nešto proletjelo kraj mene. Rođen sam s lijenim lijevim okom i imam vrlo ograničen vid. Pomislio sam da je to možda velika ptica ili nešto slično i nastavio voziti”, rekao je svećenik.

Pogledajte video ispod da vidite što se stvarno dogodilo.

 

Nikad ne znamo kada ćemo biti dio čudesnog trenutka. Svaki dan se suočavamo s neočekivanim situacijama i često nismo ni svjesni koliko nas Bog štiti.

To je bio slučaj i s ocem Johnom. Tek kasnije tog dana saznao je koliko je bio blizu tragičnog susreta koji mu je mogao okončati život.

Policajac je ocu Johnu pokazao snimku, a on je rekao : “Ne mogu vjerovati što se dogodilo.”

Jednom kada budemo u nebu Bog će nam otkriti koliko nas je puta zaštitio.

“Jer anđelima svojim zapovjedi da te čuvaju na svim putima tvojim.” (Psalam 91, 11)