Žena je čak 9 godina živjela u tuđoj kući, a onda je vlasnik saznao što je učinila

Žena je godinama živjela u tuđoj kući. Čekala je da netko dođe i pokuca na njezina vrata te joj kaže da plati ili da se odseli.

Dom je tamo gdje je srce, a za Lisu Hardy je to trosobna kuća iz 1910. godine na koju je naišla na čudan način.

Prije nekoliko godina, prije pada tržišta kuća, Lisa je radila u agenciji za prodaju nekretnina. Kao mnogi tada, smatrala je kako će se njezin život samo poboljšavati kako je vrijeme prolazilo.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Lisa je ostala u šoku kada joj je šef ponudio da izabere jednu od kuća koju imaju u ponudi kao svoj vlastiti dom.

Sve dok bi Lisa radila u njegovoj tvrtki, ta kuća bi bila njezina. Nije bilo nikakvih pregovora o mjesečnoj stanarini, ali je Lisa mislila da će u jednom trenutku doći do toga.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Kako izreka kaže “poklonu se ne gleda u oči”, ali kada se to može shvatiti kao previše. Lisa je tada saznala da je kompanija za koju je radila propala naglo te jednostavno prestala postojati.

Čekala je da netko dođe i pokuca na njezina vrata te joj kaže da plati ili da se odseli. Međutim, nakon 9 godina nitko nije došao, sve dok netko nije saznao da ona živi u toj kući bez ikakve mjesečne naknade.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Za Lisu je odlična stvar bila da banke niti sam grad u kojem je živjela nisu puno marili o stvarima koje su se nalazile na tržištu i kojih je bilo jednostavno previše. Nakon 9 godina, Lisa je odgojila svoju obitelj u toj kući, te se pobrinula za samu kuću i uredila je, bez da je platila išta za nju.

Kada je gradska uprava shvatila da je napravila grešku, odmah je stavila kuću na prodaju, a kompanija iz Singapura ju je kupila po odličnoj cijeni. Za Lisu se to činilo kao kraj puta u toj kući.

Međutim, blagoslov je još nije napustio. Pogledajte na koji način je Lisa ponovno uspjela sačuvati svoj dom.