Vidovnjakinja je čitala Bibliju, a onda su joj se pokazali demoni

Vidovnjakinja, koja je razgovarala sa zlim duhovima, čitala je Evanđelje po Luki te je otkrila đavla koji se prerušio u anđela svjetla. Tada su se pojavili demone, a Isus ju je izbavio od njih. 

Jessica Smith odrasla je u vjeri u Isusa zbog svoje majke. No, njezin je otac bio alkoholičar. Odsutnost oca je uzrokovala veliku prazninu u njezinom srcu. No, budući da je imala vezu s Bogom često Mu se obraćala za sigurnost. 

Kada je bila tinejdžerica Jessica je počela raditi ono zbog čega se osjećala dobro. Željela je biti prihvaćena, kul, popularna te poželjna među dečkima. Zbog toga je počela eksperimentirati s drogom. Uskoro je otišla na fakultet te je napustila svoju vjeru. 

Jednog je dana njezina bliska prijateljica preminula u nesreći s motorom zbog čega je Jessica ponovno počela posezati za duhovnošću. Bila je potpuno skrhana gubitkom prijateljice te je tražila odgovore na pitanja o životu poslije smrti.

VIDI OVO: 9 tipičnih aktivnosti demona: Evo što rade ljudima!

Predala se meditaciji i komunikaciji s duhovima

Odlučila je otići kod rođakinje koja je bila vidovnjakinja. Nije joj se sviđalo što Biblija kaže o paklu. Vjerovala je da može razgovarati sa svojom preminulom prijateljicom na drugi način. Od tog trenutka je Jessica uvučena u vrlo nezdrav kult. 

Jessica se predala meditaciji, yogi, reiki energiji i komuniciranju s duhovima. To je trajalo deset godina. Njezin glavni cilj bio je postizanje nirvane. No, što se više trudila da postigne taj cilj, to joj se više život kvario. Mučila se s ljutnjom te je bila nesretna. Jednog dana je pristala na susret s kršćanskim savjetnikom dokle god joj ne bi pričao o Isusu. 

Kasnije je Jessicu privukao Isus upravo zbog tog savjetnika. Ona je odlučila staviti Isusa na prvo mjesto i ostaviti iza sebe sve duhove s kojima je prije radila. Jednog dana, dok je vidovnjakinja čitala Evanđelje po Luki, Jessica je saznala kako se Sotona prerušio u anđela svijeta. U sljedećem trenutku oko nje su se počeli pojavljivati demoni. 

Pogledajte snimku i saznajte kako ju je Bog izbavio od zla! 

NAJNOVIJE!