Suradnici serije “Izabrani” dopustili isticanje zastave duginih boja

Suradnici serije “Izabrani” prozvani su jer su dopustili da se na setu istakne zastava duginih boja.

U Mjesecu ponosa jedan kršćanin je na Twitteru kritizirao seriju “Izabrani (The Chosen)”, jer su dopustili isticanje LGBTQ zastave duginih boja na setu. Suradnik Turning Point USA Jon Root nedavno je zamolio producente serije da objasne zašto je zastava duginih bolja nakratko vidljiva u promotivnom videu četvrte sezone.

Suradnici na seriji su odgovorili da stotine glumaca u seriji i članovi ekipe imaju različita uvjerenja (ili uopće ni ne vjeruju u Isusa), te traže od publike da pusti seriju da govori sama za sebe i usredotoče se na poruku.

Prema članku Protestia, fotografije su iz promotivnog videa nove sezone, gdje se može vidjeti kako zastava duginih boja visi s opreme za kameru. Odakle dolaze? Pripadaju članu ekipe i dugogodišnjem zaposleniku, Danielu Fritzu, koji ne krije da je homoseksualac i često nosi gay simbole.

Trebaju li kršćani bojkotirati seriju?

Nakon što je serija odgovorila Rootu, on je tweetao : “BREAKING @TheChosenTV neumoljivo promovira Pride. Kršćani, izbjegavajte ovu seriju i zadržite ih u svojim molitvama.”

Root je pozvao kršćane da bojkotiraju TV seriju, “baš kao što smo mi bojkotirali Target & Bud Light”, jer “promicanje zastave ponosa nikada nije prihvatljivo u crkvi ili bilo kojem obliku službe”. Jon Root dodaje: “Vi ste produkcija koja slučajno govori o Isusu, a istodobno se bavi grijehom ovog palog svijeta. Ovo što vidim mi slama srce …”

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare