Brat ubio trudnu sestru, a razlog je sve šokirao

Tinejdžer iz Indije je srpom odrubio glavu svojoj trudnoj 19-godišnjoj sestri Kirti, a zatim je pozirao za selfi dok je paradirao odsječenom glavom, piše BBC.

I tinejdžera i njegovu 38-godišnju majku policija je uhitila nakon barbarskog napada. Navodno je ubijena jer članovi njezine obitelji nisu odobravali njen brak.

Djevojka je ubijena u selu kada su je njen brat i majka otišli posjetiti. Živjela je s obitelji svog muža u sobi pored njihove farme.

Iz policije kažu da ju je brat napao s leđa srpom dok ju je majka držala za noge. Zatim joj je odrubio glavu prije nego što ju je odnio van.

– Radila je na polju sa svojom svekrvom. Ugledavši majku i brata, ostavila je posao u polju i požurila da ih pozdravi. Obojima je dala vode i otišla u kuhinju skuhati čaj. Tada je njen brat došao s leđa i odrubio joj glavu. Njen muž, koji je bio bolestan, ležao je u kući. Probudio se čuvši zvuk padajućeg pribora i odjurio u kuhinju. I ženin brat ga je pokušao ubiti, ali je pobjegao. Kasnije je brat izašao iz kuće sa glavom u ruci. Zatim je došao u policijsku postaju i predao se – istakao je on.

Navodi se da se Kirtin otac osjetio uvrijeđenim zato što se udala protivno njegovoj želji i otišao je od kuće, ali se vratio nekoliko dana kasnije. Policija nije pronašla ništa što bi ga povezivalo sa zločinom.

NAJNOVIJE!