NaslovnicaVijesti"Spasio mi je život": Dječak pomaže svećeniku da izađe iz auta u...

“Spasio mi je život”: Dječak pomaže svećeniku da izađe iz auta u poplavljenoj ulici

Hrabri dječak pomogao je svećeniku da izađe iz auta u poplavi koja je nastala zbog puknuća vodovoda.

Kada je puknuo vodovod na sjeveroistočnoj strani Indianapolisa i poplavio cijelo područje, 72-godišnji svećenik George Shepard iznenada se našao na ulici u svom automobilu. Srećom, pomoć je ubrzo stigla.

Svećenik je rekao da se rano probudio u srijedu (19. srpnja) radi pregleda kod liječnika i krenuo oko 7 sati ujutro. Kada je skrenuo u drugu ulicu, bio je šokiran vidjevši ne samo da je ulica poplavljena, već i da pluta prema najdubljem dijelu jezera koje je nastalo uslijed puknuća vodovoda.

Dječak priskače u pomoć

“Voda je podigla moj auto”, rekao je svećenik. “Nisam imao kontrolu nad tim. Samo je lebdio.”

Voda je stigla i do prozora automobila, no srećom, Aldo Ramirez Villa, dječak koji je bio na tom području, primijetio je svećenika i odmah krenuo u akciju spašavanja.

“Bio sam prestravljen, jer kada nemate kontrolu nad vozilom, to je zastrašujuće, ali da nije bilo njega, ne znam što bi se dogodilo. Spasio mi je život.”

“On mi je zapravo pomogao da izađem iz automobila”, rekao je svećenik.

Iako je dječak novinarima dostavio snimke spašavanja mobitelom, koje je očito snimio član obitelji, nije ostao na mjestu događaja kako bi s njim razgovarali i nije tražio da mu pripišu zasluge za ovaj herojski čin.

Dječak priskače u pomoć

Poplava je iznenadila mnoge u zajednici, pogotovo jer nije prethodila kiša. Mnogi stanovnici samo su gledali kroz prozore svojih domova, šokirani što je susjedstvo djelomično pod vodom.

Taj dio grada ima stopu siromaštva od 30%.

Kasnije su se svećenik i njegova supruga Pearl vratili na mjesto događaja kako bi provjerili svoj potopljeni automobil.

“Zahvalan sam što sam živ”, rekao je svećenik dok je promatrao štetu. “To su materijalne stvari. Samo sam zahvalan što sam dobro.”

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare