Influencer popio 4 boce votke u prijenosu uživo, a zatim se dogodila tragedija

“Sve rade za gledanost i nagrade. Oni su izvan kontrole i sami sebi nanose štetu.”

34-godišnji kineski influencer umro je nakon što je tijekom prijenosa uživo popio više od četiri boce baijiua, pića poznatog kao “kineska votka”.

Muškarac po imenu “Sanqiange” iz pokrajine Jiangsu u istočnoj Kini umro je nakon natjecanja u prijenosu uživo koje je počelo u 1:00 ujutro 16. svibnja. Pronađen je mrtav kasnije tog poslijepodneva dok je sjedio za stolom u domu prijatelja.

Videozapis muškarca koji sudjeluje u streamingu postao je viralan na kineskim društvenim mrežama. Isječak prikazuje nekoliko boca baijiua postavljenih ispred Sanqiangea na stolu. Vidi se kako konzumira svaku bocu bez pauze.

Bliski prijatelj influencera rekao je da se više od 100 ljudi prijavilo u online chat sobu natjecanja u to vrijeme, ali nitko nije izrazio nikakvu zabrinutost.

Kineski influencer

“Sve rade za gledanost i nagrade”

Jedna je osoba komentirala: “Sve rade za gledanost i nagrade. Oni su izvan kontrole i sami sebi nanose štetu.” Druga je osoba upitala: “Kakvi korisnici interneta uživaju gledati tako glupo piće?”

Kineski influenceri, kao i oni iz drugih dijelova svijeta, pomiču granice i često nanose štetu sebi ili drugima za pratitelje redovito dopiru do vijesti.

U svibnju je čovjek koji je snimio kako ga vatrogasci spašavaju nakon što se pretvarao da je zarobljen na krovu izazvao brojne kritike.

Ranije u ožujku, video blogerica je izazvala bijes nakon lažne tvrdnje da joj je dijagnosticiran rak jetre.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare