NaslovnicaVijestiSvijetMajka ubila sina i kćer jer je vjerovala da su zombiji, smijala...

Majka ubila sina i kćer jer je vjerovala da su zombiji, smijala se tijekom uhićenja

Poremećena majka je ubila sina i kćer jer jer vjerovala da su zombiji, dok je ona božica sa zadatkom. Smijala se tijekom uhićenje i izricanja presude.

“Majka sudnjeg dana” Lori Vallow (50) osuđena je na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja zbog ubojstva svoje dvoje djece i namjere da ubije suprugovu bivšu ženu , javlja Sky News.

Tužitelji su rekli da je majka iz Idaha postala opsjednuta apokalipsom i vjerovala da njezina djeca moraju biti “uništena” kako bi mogla otići u raj.

Naveli su da je Vallow vjerovala da su njezin sin i kći zombiji, dok je ona bila božica sa zadatkom da pokrene biblijsku apokalipsu. Dobila je ukupno tri doživotne robije, po jednu za svaku od optužbi.

Višemjesečna potraga za djecom

Zbog nestanka njezino dvoje djece, sedmogodišnjeg Joshue i 16-godišnje Tyle Ryan u rujnu 2019., pokrenuta je višemjesečna potraga.

Policija je tek u lipnju 2020. pronašla osakaćene ostatke Joshue i Tylee Ryan na imanju u ruralnom Idahu koje je pripadalo Chadu Daybellu, Lorinom petom mužu. Također ga čeka suđenje za ubojstvo.

Jučer se pojavila na sudu okruga Fremont u St. Anthonyju radi izricanja presude. Prije toga se obratila sudu tvrdeći da joj je iskustvo bliske smrti omogućilo komunikaciju sa “svijetom duhova”. Rekla je sucu da “sigurno” zna da su njezina djeca i Tammy Daybell sretni na nebu.

Također je izjavila da je razgovarala sa svojom djecom nakon njihove smrti.

Tijelo sina u vrećama za smeće, pougljenjeni ostaci kćeri

Lori Vallow Chad Deibel vjenčali su se u studenom 2019., otprilike dva tjedna nakon što je njegova prethodna supruga Tammy ubijena. Iako se prvo mislilo da je Tammy umrla prirodnom smrću, autopsija je kasnije pokazala da se ugušila.

Kad su Joshua i Tylee prijavljeni kao nestali, Vallow i Daybell rekli su policiji da je Joshua u Arizoni s obiteljskim prijateljem. Njegovo tijelo pronađeno je u lipnju 2020. umotano u vreće za smeće, a ruke su mu bile vezane ljepljivom trakom. Tylini ostaci su pougljenili.

Nakon dugog suđenja Lori je u svibnju proglašen krivom, a jučer je objavljena presuda.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare