Milijunaš koristi sinovu krv kako bi se pomladio, ne želi ostarjeti

45-godišnji milijunaš se nikako ne može pomiriti s činjenicom da mu tijelo stari pa koristi sinovu krv kao eliksir mladosti

Kontroverzni milijunaš Bryan Johnson (45) pokušava se pomladiti na sve načine. Ovoga puta šokirao je novim podvigom – razmjenom krvi tri generacije.

Bryan je primio transfuziju krvi svog 17-godišnjeg sina Talmagea, kojemu je za tu priliku izvađena litra krvi, odvojena plazma i ubrizgana u Bryanov krvožilni sustav.

Bryan vjeruje da mlada krv može usporiti proces starenja u njegovom tijelu i popraviti nastala oštećenja stanica. Isti zahvat napravio je i svom ocu Richardu (70), samo što je Bryan tada bio mladi darivatelj krvi.

Izveli su trogeneracijsku izmjenu krvi u Resurgence Wellnessu, bolnici futurističkog izgleda u Arlingtonu u Teksasu.

Foto: Instagram

Kontroverzni milijunaš ne posustaje u svojoj ideji da se pomladi

Kako se navodi, Bryan se vodio istraživanjem provedenim na miševima prema kojem se smatra da navodno kada stariji glodavac primi krv mlađeg, to će obrnuti proces starenja.

Trogeneracijska izmjena krvi
Foto: Instagram

Međutim, nema dokaza da bi takvo što moglo djelovati kod ljudi. Naprotiv, moglo bi biti opasno zbog moguće jake imunološke reakcije primatelja.

Podsjetimo, ovaj bogataš godišnje troši oko dva milijuna dolara kako bi se pomladio i ponovno izgledao kao 18-godišnjak. Kako bi postigao svoj cilj, koji uključuje “imanje mozga, srca, pluća, jetre, bubrega, tetiva, zuba, kože, kose, mjehura i genitalija 18-godišnjaka”.

Foto: Instagram

Johnson je zaposlio tim od 30 liječnika i zdravstvenih stručnjaka koji su pratili svaku njegovu tjelesnu funkciju. Ovaj plan zahtijevao je ne samo nadzor liječnika, već i stvaranje male klinike u Johnsonovom domu u Kaliforniji.

Na svom YouTube kanalu i na drugim društvenim mrežama redovito objavljuje slike i videa o svom “procesu pomlađivanja”.

NAJNOVIJE!