“Iskreno, to je Božje čudo”: Zrakoplov se srušio u blizini crkve pune vjernika, ali svi su neozlijeđeni

Zrakoplov se srušio u blizini crkve u kojoj je bilo od 100 do 150 vjernika, ali zahvaljujući Božjoj zaštiti svi su neozlijeđeni. 

Članovi Open Arms Christian Fellowship u Lincolnu, Illinois, doživjeli su Božju zaštitu prošle srijede kada se mali zrakoplov srušio na crkveno parkiralište samo nekoliko metara od mjesta gdje se održavalo bogoslužje srijedom navečer. Dok su neka imanja oštećena, članovi crkve prošli su neozlijeđeni.

Nesreća se dogodila oko 19:30, oko četvrt milje od zračne luke Logan County, dok je zrakoplov pokušavao sletjeti.

Avion je završio s nosom prema dolje na uređenom prostoru, s odlomljenim lijevim krilom i nekim drugim oštećenjima.

U vrijeme nesreće u crkvi je bilo od 100 do150 ljudi koji su dolazili na redovne večernje službe srijedom za dječju službu i neke službe za odrasle.

Pastor Open Arms Christian Fellowshipa, velečasni Larry Crawford, pripisao je zasluge božanskoj intervenciji za sigurnost svih prisutnih.

“Iskreno, to je Božje čudo”, rekao je Crawford.

Dvojica muškaraca koji su bili u zrakoplovu prebačeni su u bolnicu u Springfieldu na liječenje, ali su također izvan opasnosti jer ozljede nisu opasne po život.

Savezna uprava za zrakoplovstvo istražuje nesreću, ali za one koji su bili prisutni u Open Arms Christian Fellowshipu u srijedu navečer, činjenica da su se svi izvukli neozlijeđeni nije ništa drugo nego čudo.

NAJNOVIJE!