ČUDO MOLITVE: Vjernici su molili i postili dok je bila u komi – nakon 77 dana je ozdravila od koronavirusa

Vjernici iz njene crkve su molili i postili dok je ona zbog koronavirusa završila u komi. Nakon 77 dana boravka u bolnici je ozdravila.

Jayoung Lee, 38, napokon je otišla na rehabilitaciju nakon što je u ponedjeljak dobila lijekove koji su ju spasili. 

Lee je dobila virus kada je bila u kasnoj trudnoći. Rodila je svog drugog sina 9.3. Kako bi bila spriječena infekcija djeteta, ono je odvedeno nakon rođenja. Majci se stanje jako pogoršalo jer joj je tijelo oslabilo od poroda.

Njezin se suprug pripremao za najgore dok su joj pluća otkazivala. Prebačena je na intenzivnu njegu te je od 18.3. bila na respiratoru i u induciranoj komi. 

Njezina pluća su nastavljala propadati. Brzo je prebačena u Charite bolnicu u Berlinu gdje je priključena na poseban aparat koji proizvodi kisik izvan tijela kako bi joj se srce i pluća odmorili. 

VIDI OVO: Čovjek je umirao od koronavirusa, a onda je Bog poslao čistača

Vjernici su molili i postili za nju dok je bila u komi i na aparatima

Članovi njezine crkvene zajednice neumorno su molili i postili za nju dok je bila u komi. Oči je otvorila 14.4. no bila je previše slaba kako bi sama govorila ili disala. Morala je ostati na aparatima. 

S aparata je skinuta 12.5. nakon 48 dana u kritičnom stanju. Od tada je polako naučila disati sama. 

22.5. Lee je napokon vidjela svog novorođenog sina te ga je uzela u ruke prvi put nakon 75 dana. Iako je prošla kritično razdoblje, Lee će se morati nastaviti oporavljati u rehabilitacijskom centru, piše Christian Today.

Tijekom 77 dana boravka u bolnici djelatnici su ju nazivali „zvijezdom odjela“ i „čudom“. 

Majka nakon 77 dana ozdravila od koronavirusa
Lee prvi put drži svog novorođenog sina. Foto: Christian Today

Lee je rekla: „Jako sam zahvalna svom bolničkom osoblju koje se za mene brinulo s ljubavlju. Rekla sam liječnicima da su se moji prijatelji molili za moj oporavak i za liječnike koji su me liječili, a oni su potvrdili da su molitve djelovale“. 

„Osjećam kao da sam bila u tamnoj dolini, ali sam Božjom pomoći izašla van“, rekla je, „Bila sam šokirana kada sam saznala koliko se članova crkve, i osoba koje me ne poznaju, molilo za mene. Plakala sam jer sam osjetila cijelim srcem da sam živa po vašim molitvama“. 

Moj život nije samo moj, on pripada Kristu

Pogled na život joj je potpuno promijenio. Rekla je: „Samo to što mogu disati… nisam shvatila koliko trebam biti zahvalna za to. Sada se osjećam kao da imam dug za otplatiti i drugu priliku za život. Moj život nije samo moj, on pripada Kristu“. 

VIDI OVO: Ovaj čovjek svjedoči da ga je Bog ozdravio od koronavirusa

Lee je fizički jako patila tijekom boravka u bolnici. Posebno je bilo bolno kada joj se cijev za disanje, umetnuta kroz rebra, začepila. Tijekom tog razdoblja snažne boli prisjetila se Isusa koji je patio neopisivu bol na križu i to ju je tješilo.

Rekla je: „Imala sam priliku duboko promišljati o Isusovoj patnji dok je patio i visio na križu za naše grijehe. Iako sam bila u strašnoj boli, shvatila sam da sam više nego ikada zahvalna za ono što je Krist učinio za mene. Danas sam ovdje po Božjoj milosti i osjećam se kao da sam ponovno stvorena molitvama i ljubavlju. Hvala vam svima za molitve. Djelovale su. Nastavite se moliti za moj potpuni oporavak.“ 

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE