Vlasnica ovog psa je preminula, a on je nije htio napustiti

Odani pas Bumer dotaknuo je srca mnogim ljudima diljem svijeta predanošću svojoj vlasnici. Nakon što je njegova 94-godišnja vlasnica preminula, Bumer je ostao s njom do samoga kraja. 

Psi su zaista kao poseban blagoslov od Boga. Ti maleni anđeli nam nekako uvijek uspiju pokazati kako izgleda bezuvjetna ljubav

Odani pas Bumer iz Ekvadora postao je popularan nakon što je iskazao svoju odanost vlasnici Marii Isabel Benites Chamba. 

Obitelj je Mariu stavila na vječni počinak u 95. godini života. Možda nitko nije bio više pogođen njezinom smrću od Mariinog vjernog prijatelja, psa Bumera. 

Le acompaño hasta su última morada, tremendo ejemplo de fidelidad. Somos Funeraria Santa Rosa.

Objavljuje Funeraria y Sala de Velaciones " Santa Rosa"Nedjelja, 22. kolovoza 2021.

Odani pas je došao na ukop svoje vlasnice

U životu je Bumer uvijek bio uz svoju vlasnicu. Nakon njezine smrti, ovaj joj je odani pas pokazao istu privrženost te je došao na njezin ukop. 

„Mogli ste vidjeti odanost i vjernost koja je postojala između nje i njezinog psa. On je uvijek bio tamo sa svojom vlasnicom“, rekla je glasnogovornica pogrebnog poduzeća. 

VIDI OVO: Pas je naišao na identičnog psa lutalicu, a njegova reakcija je rasplakala vlasnicu

Kada je došlo vrijeme da se Mariin lijes odnese do groblja, Bumer je inzistirao da bude pokraj njega. 

„Obilazio je posmrtno vozilo kao da želi reći da mora ući unutra i oprostiti se sa svojom vlasnicom“, rekla je glasnogovornica, „Bio je to nevjerojatan primjer odanosti.“ 

Slike s ukopa s mnogima dodirnule srca

Odanost ovog psa vrlo je brzo osvojila srca interneta. Slike tog događaja su mnogima dodirnule srca. 

Objavljuje Funeraria y Sala de Velaciones " Santa Rosa" u Ponedjeljak, 23. kolovoza 2021.

Bumerova odanost nas podsjeća koliko su naši ljubimci važni nama i koliko smo mi njima važni. Bog pokazuje Svoju ljubav prema nama na razne načine. Predani prijatelj kao Bumer je pravi primjer. 

„Brižno pazi na stoku svoju, i srcem se brini o stadima“ (Izreke 27,23).