Ben i Justin Hudgins vlasnici su frizerskog salona u Teksasu. Stalo im je do toga da budu što bolji šefovi. Trenutno im ljudi šalju samo najljepše riječi te je jasno da su zaista dobri u svom poslu, ali i u odnosu prema ljudima i svojim zaposlenicima koje smatraju dijelom svoje obitelji. 

Hudginsi većinom slave rođendan svojih zaposlenika uživo, ali s pandemijom na vratima, planovi su im ove godine promijenjeni. 

Na svu sreću, Ben i Justin su jako kreativni. 

„Većinom bismo slavili rođendane u salonu na kraju svakog mjeseca. No zbog mjera distanciranja smo odlučili donijeti proslave rođendana u ožujku i travnju ravno na vrata naših zaposlenika“. 

Oni se jako vole potruditi, biti šaljivi, smiješni i iskazati svoje poštovanje svojim zaposlenicima – bez obzira na okolnosti. 

Odlučili su se prerušiti u veliku pčelu (maskotu salona) i provozati se gradom s nekoliko posebnih rođendanskih torti. 

VIDI OVO: Frizer je pozvao beskućnika u salon, sada izgleda kao pravi gospodin

Pojavili su se na vratima svojih zaposlenika uz glasnu „sretan rođendan“ glazbu u pozadini. Naravno, njihovi zaposlenici su bili oduševljeni i jako iznenađeni, a s time i malo stidljivi. Koliko se često dogodi da vam se rasplesana pčela pojavi na vratima, otpjeva vam pjesmu i da tortu? 

Normally we celebrate Birthdays at the salon at the end of every month. With COVID having us distancing, we decided to bring our March/April Birthday celebration to them! HUGE Thank You to Sweet Stuff for always making our birthdays special, but especially this month! #somegoodnews Music Credits: PJ Panda, Happy Birthday Song Trap Remix*we do not own the rights to the music*

Gepostet von Novak Hair Studios am Sonntag, 5. April 2020

Nema sumnje da je njihova ideja stigla u savršeno vrijeme – nitko u ovim mjesecima nije mogao proslaviti rođendan sa svojim kolegama i prijateljima, a ova dva vlasnika su odlučila unijeti makar malo rođendanske radosti i slavlja u njihove živote. 

Naravno, svaki posjet zaposlenicima zabilježen je prikladnom snimkom. Kasnije su se mnogi zaposlenici, čak i oni koji nisu imali rođendane, javili s porukama hvale na Facebook grupi salona. 

„Ajmeee. Ne mogu doći sebi. Vi ste najbolji!!!“, napisala je Megan Reynolds. 

„OKKKKKKK, ovo je NAJBOLJE. Zašto ovako plačem od radosti iako meni nije rođendan?!?!?!?“, rekla je Sheila Renese Walls. 

„Vi ste NAJBOLJI vlasnici salona ikada!!! Da, plakala sam…. SRETAN ROĐENDAN svim ljepoticama u salonu!!“, dodala je Angela Williams. 

„Zaista predivno. Ove dame su blagoslovljene što vas imaju kao poslodavce“, zaključila je Darla D D Kemp. 

Nakon što su im podijelili torte, ova dva vlasnika su od svake slavljenice dobili i maleni ples – negdje su čak zaplesali i drugi prisutni članovi obitelji. 

VIDI OVO: Kada ga mama i tata odvedu kod frizerke, u njemu se dogodi nešto čarobno

Zaključili su snimku sa radosnim željama za sve njihove zaposlenike te su im rekli koliko im nedostaju i koliko ih cijene. 

Predivno je vidjeti kada poslodavac pokazuje svoju zahvalnost i poštovanje prema svojim zaposlenicima, pogotovo u ova teška vremena. 

Najlakše bi bilo da nisu učinili baš ništa ili da su zaposlenicima poslali poruku s čestitkom, no Ben i Justin su ipak napravili korak dalje i pokazali svojim zaposlenicama da su im više od osoblja.