Vlasnik je zavezao psa i napustio ga

Kenny, Kevin, Andrew i Kenneth braća su koja imaju jako dobra srca. Jednog dana su pomagali susjedu pri preseljenju kada su primijetili nešto neobično. Vidjeli su psa kako leži na zemlji ispred prazne kuće. 

Kada su prišli psu vidjeli su da mu je potrebna pomoć. Netko, možda bivši vlasnik, je zavezao psa užetom. Nije se mogao pomaknuti. Djeca nisu imala pojma koliko je dugo bio zavezan. Odmah su ga odvezali. Pas je bio slab i trebao je hrane. Odnijeli su ga kući i napravili mu obrok. Pas je sve odmah pojeo. 

Iako je netko bio jako grozan prema psu, on se ponašao jako lijepo prema braći. Djeca su odmah nazvala organizaciju za pomoć životinjama, nazvali su psa Sparkles i igrali se s njom dok nije došla pomoć. 

VIDI OVO: Prolaznica je pokušala spasiti psa, ali je naišla na nešto šokantno

Kada su došli volonteri iz organizacije dječaci su jako nevoljko pustili psa, ali nisu imali mjesta za njega tako da su ga morali odvesti u sklonište. 

Volonteri su im zahvalili i rekli im da pripaze i na druge napuštene pse. Ova braća su upravo to i učinila – uskoro su pronašli dva napuštena šteneta koja su isto predali u sklonište nakon što su ih nahranili i poigrali se  s njima. 

Ovi dječaci pokazuju kako djeca mogu biti predivna. Da, imaju svoje mane, ali srce im je ipak čisto i željno pomoći drugima. 

Svi bi trebali pokušati biti sličniji ovim dječacima. Nije potrebno mnogo.