Ovako je vozač Ubera reagirao kada je čuo da njegova putnica ide pobaciti dijete
Foto: Pixabay

Vozač Ubera je čuo da njegova putnica ide pobaciti dijete pa ju je odgovarao misleći da će se predomisliti.  

Studentica (20) na Redditu je opisala iskustvo s vozačem Ubera koji ju je izbacio iz automobila zbog svojih moralnih uvjerenja.

Mlada je djevojka odlučila napraviti pobačaj u klinici koja je udaljena sat vremena od njenog kampusa te je pozvala Uber da ju tamo odveze pošto nema vlastiti automobil.

Kaže da je čudno ponašanje vozača počelo samo pet minuta nakon što je upisao adresu klinike. Vozač je prvo upitao djevojku pitao ide li na savjetovanje za planirano roditeljstvo, a kada mu je rekla da ne ide pitao je ide li u kliniku za pobačaj.

Studenticu su pitanja šokirala, ali je ipak ostala mirna. Nakon toga vozač je krenuo iznositi osobna stajališta, pričati o trudnoći svoje supruge te je izjavio: ‘Pogriješili ste. Žalit ćete zbog ove odluke do kraja života’.

Djevojka je na Redditu napisala da je jedva suzdržavala suze, kad je na pola puta do odredišta vozač zaustavio vozilo bez ikakvog upozorenja.

– Žao mi je, ali ne mogu vas odvesti do kraja. Mogu vas odvesti natrag. Ovdje nećete moći pronaći drugi Uber – uvjetovao je vozač.

Studentica nije vjerovala što se događa, iskočila je iz automobila i počela plakati.

Vozač ju je još 15 minuta čekao u nadi da će se predomisliti, a na koncu je otišao i ostavio djevojku samu na benzinskoj crpki izvan njenog grada.

Kad je vozač otišao, stigao je novi taksi kako bi je pokupio i ona je stigla na zakazani sastanak u poliklinici sat vremena kasnije. Sljedećeg je dana prijavila vozača Uberu, ali i policiji. Iz Ubera su nakon nekoliko dana javili da je vozač isključen iz kompanije, a djevojka još razmatra što će s kaznenom prijavom, prenosi Daily Mail.

Da ga je barem poslušala 🙁