Vozačica je izletjela iz automobila prilikom sudara – jedna žena je stala i začula plač djeteta

Vozačica u prolazu je vidjela da je žena izletjela iz automobila prilikom sudara, a nakon nekoliko trenutaka začula je i plač djeteta.

Dok se Yanire Mendes vozila cestom u Lakevilleu, nije ni razmišljala o tome da će nekome postati pravi heroj. 

Oko 4:30 poslije podne je primijetila nešto užasno: automobil je skrenuo s ceste te se zabio u drveće koje ju je okruživalo. Nitko još nije bio došao na mjesto nesreće te se Yanire zaustavila da vidi je li sve u redu. 

Vozačica je izletjela iz automobila prilikom sudara te se činilo da je zadobila veće ozlijede. No, Yanire se odmah prenula kada je začula plač djeteta. 

Objavljuje Lakeville, MA Fire DepartmentPonedjeljak, 11. listopada 2021.

U automobilu je bila 4-godišnja djevojčica

Prišla je automobilu i vidjela 4-godišnju djevojčicu u njemu. Na svu sreću, djevojčica je bila zavezana u svojoj sjedalici te je na prvi pogled bila fizički dobro. 

Mendes je odmah izvukla djevojčicu iz smrskanog automobila te ju je tješila dok nije stigla hitna pomoć i pobrinula se za vozačicu – majku te djevojčice. 

„Jako se je tresla“, prisjetila se Mendes, „Stavila sam deku oko nje i tješila ju. Objasnila sam joj što se dogodilo i da joj je mama malo ozlijeđena. Rekla sam da joj je mama imala malo ogrebotina, ali da će joj uskoro pomoći super ljudi.“ 

Ona i djevojčica su pričale o raznim stvarima: bojama oko njih, narukvici koju je djevojčica nosila i perlicama na njoj te o „Psićima u ophodnji.“ 

VIDI OVO: Vozačica Ubera je čula da putnica ima bolesno dijete, svi pričaju o onome što je učinila

Kada je stigla hitna, bili su jako zahvalni Mendes jer su se zbog nje mogli usredotočiti na pomaganje vozačici. 

„Činila se jako brižno“, rekao je Michael O’Brien, jedan od policajaca, „Bez da sam to znao, pitao sam ju koliko djece ima, a ona je rekla da ima troje. Bila je mama u tom trenutku, zamjena za pravu mamu toj djevojčici, a to je tom djetetu tada bilo prijeko potrebno.“ 

Objavljuje Lakeville, MA Fire DepartmentPonedjeljak, 11. listopada 2021.

Vozačica i djevojčica su prevezene u bolnicu

Vozačica je prevezena u bolnicu, a s njom je otišla i djevojčica. Nitko nije zapisao Mendesino ime, ali su vatrogasci uskoro objavili pohvalu za njezina djela na svojoj službenoj stranici. 

„Vozačica u prolazu je pomogla žrtvi automobilske nesreće dok policija i hitna nisu stigle“, napisali su, „Nepoznata žena se brinula za dijete koje je bilo u nesreći dok je hitna pomoć pomagala djetetovoj mami. Žena je uspjela smiriti uzrujano dijete te ju je čak i nasmijala. 

Ne znamo tko je ona, ali joj želimo zahvaliti.“ 

Do idućeg su dana saznali o kome je točno riječ te se voditelj vatrogasne postaje, Mike Evans, našao s njom da joj zahvali i da joj poseban poklon od djevojčice kojoj je pomogla: narukvicu koju je nosila tijekom nesreće. 

Majka djevojčice je nakon oporavka kontaktirala Mendes te joj je zahvalila. 

Evans je dodao: „Ona je bila prava osoba, u pravo vrijeme na pravom mjestu te smo zahvalni za njezinu pomoć.“ 

NAJNOVIJE!