Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Vrijedna majka je dobila posebno iznenađenje od svog supruga

Vrijedna majka je dobila posebno iznenađenje od svog supruga

Kuća iz snova je san svake žene, a ova vrijedna majka, koja je naporno radila za svoju obitelj je dobila posebno iznenađenje od svog supruga – kuću iz snova. 

Na snimci se može vidjeti suprug kako svojoj supruzi daje dobro umotan poklon. Dok ga je odmatala, on je prema kameri okretao porukice kako bi gledatelji znali što se događa. Na prve dvije poruke je pisalo: „Kupio sam joj kuću iz snova. Ona nema pojma za to.“ 

Suprug je otkrio da su se prije godinu dana vozili ispred predivne kuće i da je ona rekla da je to njezina kuća iz snova. Bez njezinog znanja je ovaj suprug zapisao adresu i skupljao novac godinu dana kako bi mogao dati ponudu za kuću. 

Na slijedećoj je poruci pisalo: „Kupio sam tu kuću, a ona ne zna“. 

Nakon što je supruga jedva otvorila čvrsto zamotani poklon, unutra je pronašla još jednu kutiju te se počela smijati. 

Nakon što je otvorila tu drugu kutiju, unutra je bila treća kutija. Supruga je pomislila da je unutra iPhone, ali je naišla na još jednu kutiju, a nakon toga jednu još manju kutiju i kutiju za prsten. 

Dok je ona otvarala kutije, suprug je gledatelje upućivao u njihove skromne početke. Živjeli su u tako malenom stanu da nije imao ništa od namještaja. Prve lijepe uspomene su bile kada su naručili pizzu i jeli ju na podu. 

„Malo stvari, nimalo novca, imali smo samo jedno drugo. I pizzu na podu“, pisalo je na slijedećoj poruci. 

Nakon 12 godina zajedno i dvije predivne kćeri ova je žena presretna što je dobila svoju kuću iz snova, a njezin je muž rekao: „Tko zna što Bog još ima za nas. No ovaj ćemo dom ispuniti vjerom, obitelji i ljubavlju.“

Nije ni čudo što je navedena snimka postala jako popularna. 

He got her dream house! 😭

He got her dream house! 😭

Posted by Justin Flom on Tuesday, November 10, 2020

NAJNOVIJI ČLANCI