YouTube zvijezde zahvaljuju Isusu što ih je spasio od nesreće

YouTube zvijezde Marcus i Kristin Johnes zahvaljuju Isusu što ih je spasio od nesreće nakon što se automobil zabio u njih dok su vozili bicikle.

11.5. muž i žena, Marcus i Kristin Johnes, vozili su se biciklima kada se vozilo zabilo u njih i napustilo mjesto zločina. Oboje su zadobili ozbiljne ozljede te su morali na operaciju. 

Kristin je podijelila: „Sinoć smo Marcus i ja bili u užasnoj nesreći. Muškarac je jako brzo vozio te se sudario u nas nakon čega je pobjegao. Moja natkoljenica je slomljena na pola, a Marcus je slomio potkoljenicu“. 

Ova vloggerica vjeruje da ih je Bog spasio. Rekla je: „Isus je sinoć spasio naše živote. Molim vas da se molite za nas. Jako sam zahvalna svima vama na ljubavi, imajte vjere i molite se Isusu za nas te mu zahvaljujte što nas je spasio. Jako sam zahvalna što smo živi“. 

Marcus je na Instagramu podijelio snimku u kojoj je rekao: „Hvala Gospodinu. Rekli su nam da ćemo moći normalno hodati za neka četiri mjeseca što je odlična vijest. Auto koji nas je udario je bježao s mjesta pljačke te smatramo da je namjerno udario u nas kako bi odvratio pažnju policije koja ga je lovila“. 

VIDI OVO: I najgore nesreće će dobro završiti za one koji vjeruju u Boga

Dodao je: „Isus nas je spasio. Trebali smo umrijeti u toj nesreći. Blagoslovljeni smo što smo živi. Hvala vam svima za molitve, zdravi smo i operacije su dobro prošle“. 

Bogu hvala na još jednom čudu i neka njihovo svjedočanstvo mnoge privede Isusu Kristu.