Foto: Facebook

Medijima se šire fotografije blizanaca starih 5 mjeseci koji se, kako kaže njihova majka, trenutno nalaze u Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević u Zagrebu.

Blizanci su zbog gripe hospitalizirani u KB-u Fran Mihaljević, gdje ih je majka A.T. , kako su naveli pojedini mediji, prilikom posjeta zatekla nogu zavezanih za krevetić, odjeće mokre od urina te crvene i nadražene stražnjice, s oko ruku zavezanim rolama talet papira.

Fotografije je podijelila na društvenim mrežama, uz objavu kako su djeca u bolnici dobila i rota virus, i napomenu kako je medicinsku sestru koja je bila u smjeni zatekla da pije kavu.

Majka beba Ana Treščec u razgovoru za 24 sata potvrdila je da je u nedjelju došla u bolnicu i zatekla svoju djecu u stanju kakvo se vidi i na fotografijama.

Ima i stariju kćer koja boluje od teškog oblika epilepsije i cerebralne paralize, pa zato ne može stalno biti s blizancima u bolnici.

– Ja sam majka Ana, majka blizanaca koji se trenutno nalaze u bolnici Fran Mihaljević zbog kojih se pokrenula cijela ova priča na Facebooku. Kada sam u nedjelju došla u bolnicu, zatekla sam situaciju kakvu ste vidjeli na slikama. To nije tretirana guza…

Rekli su mi da ih ne mogu presvlačiti svakih pet minuta, ali tu nije riječ o svakih pet minuta, to je ipak malo duže – kaže.

Objasnila je da su njezini blizanci nedonoščad, rođeni su tri mjeseca ranije, a sada imaju pet mjeseci, prenosi Večernji.hr.

Pročitajte više >