”Zaključajte vrata čim sjednete u automobil”: Žena poslala važno upozorenje

Žena je doživjela neugodno iskustvo nakon kojega svima poručuju da zaključaju vrata svog automobila čim sjednu u njega.

Nedavno je jedna žena poslala svima upozorenje da ukoliko vide žicu okačenu na bravu automobila ni slučajno ne prilaze automobilu jer je to znak da su u opasnosti. Sada je jedna žena podijelila drugačiju situaciju, također opasnu, kako bi upozorila druge.

Ona je na TikToku objavila video u kojem poručuje ljudima da zaključaju sva vrata čim sjednu u svoj automobil, a evo šta je razlog tog njenog savjeta.

Jedno jutro spremila sam se krenuti na posao, ušla u auto i iz čiste navike zaključala vrata. Dok se spremam krenuti, vežem pojas, drugi auto staje točno iza mene, žena je za volanom. Muškarac prilazi njezinom autu, oboje stavljaju maske, zbog čega sam pretpostavila da će ga ona povesti, i odlučujem pričekati da odu kako bih se lakše isparkirala“, započela je priču.

Međutim, muškarac nije ušao u automobil iza, a žena se odvezla. U sljedećem trenutku, žena iznenada staje, direktno pored mog auta, počinje trubiti i pokazuje mi nešto prstom. Bila sam zbunjena i nisam znala što se događa. U tom trenutku se okrećem, a iza mene je isti muškarac koji stišče bravu i pokušava ući u moj auto. Želim reći hvala toj ženi, tko god da je, stvari su mogle biti puno gore.

@esor_gaming

Please share this! We need to look out for one another! #staysafeladies #fypppppppppppp #lookoutforeachother

♬ original sound – Esor

Njezin emotivni video pregledan je više od 850.000 puta, a ljudi su joj uglavnom u komentarima poručili da im je drago što je dobro.

“Ovo je strašno, drago mi je da si dobro”, jedan je od komentara, dok je bilo i dosta onih koji su poručili da već godinama zaključavaju sva vrata u automobilu jer su bili u sličnim situacijama.

Uvijek to radim nakon što je stranac dva puta ušao u moj auto, greškom. Bila sam prestravljena”, napisala je jedna djevojka.