Zaposlenici restorana nahranili nemoćnog kupca besplatnim obrokom

Zaposlenici restorana brze prehrane uočili su kupca koji je preslab da bi naručio pa su ga nahranili besplatnim obrokom.

Restoran brze prehrane Five Guys vrlo je popularan i raširen u SAD-u, no bez obzira na gužvu i narudžbe, zaposlenici jednog od restorana u Detroitu odvojili su svoje vrijeme i postupili kao prava ljudska bića.

Menadžer navedenog restorana radio je svoj posao, kao i svakog dana, a tu je bila i redovna mušterija Leonard. Međutim, menadžer Justin je uočio da se kupac ne osjeća dobro.

„Ovog je puta ušao i imao je problema s naručivanjem“, rekao je Justin.

Dok se Leonard mučio s naručivanjem zbog slabosti, Justin mu je odlučio platiti besplatan obrok – hamburger sa krumpirićima i piće.

„Toliko mu je bilo slabo da nije mogao naručiti hranu, pa smo mu ju dali“, rekao je Justin.

No to nije bilo sve. Leonard je bio preslab da jede, a Justin je ponovno uskočio i pomogao.

„Mi u Five Guys vjerujemo u iskrene odnose s ljudima, a ne samo formalne. Sva je naša uljudnost od srca“, rekao je Justin. „Svaki nam je gost poseban“.

Nepoznati je kupac uslikao cijeli događaj i podijelio fotografije na internetu, koje su u međuvremenu postale viralno popularne.

Justin se iznenadio zbog pažnje koju je priča privukla. „Stvarno sam se iznenadio, da je toliko ljudi bilo iznenađeno ovom razinom usluge koju pružamo našim gostima“, rekao je te dodao „Najzahvalniji sam na učinak koji je sve ovo imalo na moju ekipu. Moji radnici prečesto slušaju negativne priče o gradu kojeg zovemo dom, i moral često opadne jer tko želi raditi u takvom okruženju.“

„Smatram da svaka osoba može utjecati na život druge osobe kroz mala djela, poput ovog“, zaključio je dobronamjerni Justin.