Mladi zaposlenik je platio kolač za kupca policajca, a jedan par koji je stajao u redu mu je zbog toga počeo prijetiti budući da oni nisu dobili besplatan kolač.

Zachary Randolph je učenik koji vikendima radi u Great American Cookies trgovini u Teksasu. Kad god je na dužnosti, on je uvijek vrlo sretan. Smiješi se kupcima i uvijek im poželi dobar dan. 

No, nedavno se dogodilo nešto što ga je izbacilo iz takta. Bio je to normalan dan, a u redu za kupnju je stajao i jedan policajac.  

Kada je došao na red, policajac je naručio kolač, a Randolph mu je rekao da ne mora platiti. Randolph je sam htio pokriti trošak kolača u znak zahvale za službu policajca. 

Policajac mu je zahvatio te se vratio na dužnost. Tada je na red došao jedan par. Oni su rekli što žele uzeti te su naglasili da žele da i njihova narudžba bude besplatna. 

Randolph je objasnio da policajac nije dobio kolač besplatno nego da ga je on sam platio. Odlučio je to učiniti kako bi mu zahvalio. 

Par se na to objašnjenje jako razljutio te su tražili da Randolph i za njih plati. On im je objasnio da ne može jer je učenik pa nema puno novca. Tada ga je par optužio za rasizam te su mu zaprijetili batinama.

VIDI OVO: Zaposlenici restorana nahranili nemoćnog kupca besplatnim obrokom

Počeli su vikati na njega govoreći da će se pobrinuti da bude otpušten. Uskoro se pojavio menadžer koji je smirio ljuti par, ali je ujedno suspendirao Randolpha s mogućnosti otpuštanja. 

Kada je Randolph kod kuće majci objasnio što se dogodilo, ona je pobjesnjela. Odgojila je svog sina da poštuje policiju što je on i učinio, ali je za to kažnjen. Tada se okrenula Facebook-u i javno objasnila što se dogodilo njezinom sinu te je zatražila savjete. Ubrzo je Randolphova majka počela dobivati pozive televizijskih postaja koje su željele detalje o cijeloj toj priči. 

Uskoro se na vratima Randolphove kuće pojavio menadžer trgovine koji se ispričao i ponudio mu natrag posao. Tvrtka se također javno ispričala Randolphu. 

Na svu sreću, ova je priča dosta sretno završila, a Randolph može nastaviti biti dobro ljudsko biće.