Zaručnik se nije pojavio na vjenčanju, a razlog je vrlo sebičan

Njezin zaručnik se nije pojavio na vjenčanju. Ostavio ju je samu pred oltarom, a razlog je sebičan i bizaran. Htio je da pobaci bebu s kojom je trudna.

Jill, junakinja današnje priče, je zaista mislila da je na dobrom putu. Bila je zaručena za muškarca kojeg je voljela te nije mogla dočekati ostatak života s njim. No njezina ideja vjenčanja iz bajke i zajedničkog života je propala kada se on nije pojavio na vjenčanju. Ostavio ju je samu pred oltarom. 

Iako je bila jako skrhana, ponekad može biti jako teško prekinuti svaki kontakt s osobom koju ste voljeli dugo vremena. Tako se Jill kasnije ponovno spetljala sa svojim bivšim te je uskoro saznala da je trudna. 

Zaručnik joj rekao da treba pobaciti

Njezin je bivši odmah rekao da treba pobaciti. Nije htio njezinu bebu. Iako je Jill oklijevala, ipak ga je odlučila poslušati. Jako je utjecao na nju te mu se nije bilo lako oduprijeti, piše Lifesitenews.com

Tada je otišla u kliniku gdje su ju presrele dvije žene koje su ju pokušale savjetovati da zadrži bebu. Njezin se bivši samo progurao pokraj njih, ali nije mogao zaustaviti njihove riječi: „Nemoj ubiti svoju bebu! Isus voli tvoju bebu!“ 

Jill je nastavila hodati u kliniku sa svojim bivšim, ali nije mogla izbaciti njihove riječi iz glave. 

Zaručnik se nije pojavio na vjenčanju 1
Snimka zaslona: Lifesitenews.com

Kada je ušla u kliniku vidjela je kako je sve impersonalno – nisu željeli povezivati emocije s tom „procedurom“ koja je zapravo bila ubojstvo nerođenog djeteta. 

Tijekom „savjetovanja“ su ju brzinski pitali dva pitanja i pokazali joj da je proces vrlo „čist“ i brz. 

Nije smjela vidjeti slike svog djeteta

Napravili su ultrazvuk, ali prema proceduri, Jill nije smjela vidjeti snimke ni slike svog djeteta. 

Kada je otišla na recepciju platiti za proceduru, Jill je dobila jasan znak od Boga da treba bježati iz tog mjesta. 

Tamo, na njezinom kartonu, jedna je od radnica slučajno ostavila sliku ultrazvuka njezine bebe. 

Jill je vidjela svog sina – njegov nos, njegove ruke i noge, njegovu glavu i prstiće koji su tek nastajali. Znala je da ne može nastaviti dalje. Rekla je svom bivšem zaručniku: „Ovo nije u redu. Vidjela sam bebu na ultrazvuku. Moramo pričati o ovome; moramo otići odavde“. 

No on je jasno rekao: „Ne mogu“. 

VIDI OVO: Može li Bog oprostiti pobačaj?

Predomislila se i odlučila zadržati dijete

Dok se Jill oblačila u bolničku halju i sjedala na hladni operacijski stol gledala je u instrumente koji će ubiti njezinu bebu. Tada je odlučila… Obukla se i izjurila van. 

Jill nije imala pojma što će dalje. Osoblje je vikalo za njom: „Gdje ćeš sada? Što ćeš učiniti?“ 

Odgovorila im je: „Ne znam, ali ovo, ovo nije u redu“. 

Jill je otišla krizni trudnički centar gdje su ju dočekali s osmijehom i riječima: „Čestitamo na vašoj bebi! Čestitamo na vašem majčinstvu!“ 

Jill je rodila predivnog dječaka Nicholasa Josepha. 

Zaručnik se nije pojavio na vjenčanju, a razlog je vrlo sebičan 2
Foto: Lifesitenews.com

Bog je bio uz nju na svakom koraku njezina puta

Sama ga je odgojila, ali je znala da nikada nije potpuno sama. Znala je da je Bog uvijek bio uz nju, svaki korak njezina puta. 

Kasnije je posjetila kliniku kako bi zahvalila ženama čije su ju riječi spasile. Čak je ostala dobra prijateljica s jednom od njih. Sada Jill šalje ovu poruku svim ženama koje možda razmatraju pobačaj: 

„Razmislite o vremenu kada ste bili nevine, nepobjedive malene djevojčice – koje su bile vaše nade i snovi? Bi li ta snažna djevojčica ikada razmatrala o ubojstvu svoje bebe? Znam da ste planirale odrasti i upoznati muškarca svojih snova, zaljubiti se, udati se, imati obitelj – no Bog sada ima drugi plan za vas. Vaši snovi su na čekanju – znam – no Njegov plan za vas je započeti tu obitelj; čak i ako ona uključuje samo vas i vašu predivnu bebu, sve će biti u redu.“