Foto: usatoday.com

Zatvorenik se u zatvoru okrenuo vjeri u Boga i počeo se moliti. Sada je vidio policajca u potpuno novom svjetlu.

Edward “Doc” Amey priznao je kako nije u dobrim odnosima s lokalnom policijom. Ovaj stanovnik Texasa odrastao je prodavajući narkotike. Sa 6 sudskih presuda i nekoliko opomena, dio svog života proveo je u zatvoru. Jednom je bio uhićen od policajca po imenu Salvador Chapa, koji ga je priveo radi posjedovanja oružja. Doc nikada nije zaboravio njegovo lice.

Policajac je kleknuo ispred beskućnika: Jedan prolaznik je snimio ono što je uslijedilo!

Dok je služio svoju kaznu u zatvoru, nešto se u Docu počelo mijenjati. Vratio se nazad vjeri i počeo se moliti. Kada je konačno pušten na slobodu, bio je promijenjen čovjek – vidio je policajce u potpuno novom svjetlu.

Jednog vikenda, Doc je na ulici primjetio poznato lice u policijskoj odori. To je bio Salvador Chapa, koji ga je uhitio prije 5 godina. Prišao mu je, sve dok je njegov prijatelj Kevin stojao do njega. Kevin nije znao što će se dogoditi između ovog bivšeg zatvorenika i čovjeka koji ga je jednom prilikom uhitio.

Policajac je zaustavio ženu zbog prelaska kroz crveno, ali kada je vidio što se događa na suvozačevom mjestu, odmah je zvao pomoć

Pogledajte ovaj video i saznajte što se dogodilo između njih:

IZVORvirealno.com