Zbog težine (131,5 kg) nije mogla ostati trudna – nakon 7 mjeseci svi se dive njezinoj transformaciji

Zbog težine nije mogla ostati trudna pa je u 7 mjeseci izgubila 70 kg
Foto Daily Mail

Donnalouise Gragg je s 39 godina težila je 131,5 kg, a nikako nije mogla ostati trudna. Nakon želučane premosnice i promjene prehrane sada teži zdravih 60 kg.

U veljači 2015. Donnalouise Gregg težila je najviše u svom životu – punih 131,5 kilograma. Iako još nije osjećala zdravstvene probleme zbog pretilosti, u dobi od 39 godina žarko je i bezuspješno pokušavala ostati trudna, a liječnik joj je savjetovao kako će znatno veće šanse za to imati ako smršavi, piše Daily Mail.

Zbog toga se odlučila na radikalan zahvat – želučanu premosnicu kojom se liječi morbidna pretilost. Kako bi postala kandidat za operaciju morala je smršavjeti prije nje te održavati težinu, a nakon zahvata pridržavati se strogih liječničkih uputa o prehrani.

U godinu dana ostvarila je svoj cilj te izgubila čak 70 kilograma uz redovito vježbanje, a svoj je uspjeh tijekom cijelog procesa snimala – uz ples na pjesmu “Shake it off”.

Dodaje kako čak ni ako sad ne ostane trudna neće žaliti zbog mršavljenja, jer se sad osjeća znatno zdravije i sretnije nego ikad prije.

Reci što misliš