whitney houston večer prije nego će umrijeti
Foto: Wikipedia

Osobna Biblija pokojne pjevačice Whitney Houston se sada prodaje za nevjerojatan iznos od 100 000 dolara. Biblija je ostavljena kada se odselila iz svoje kuće u Newport Beachu te ju prodaje njezin bivši stanodavac.

Vlasnik je otkrio Bibliju u kutiji zajedno sa nekom odjećom i CD-ima koji su bili pokraj smeća. Na marginama se mogu pročitati njezini komentari, od kojih se neki odnose na posebne trenutke njezina života. Na primjer, ispod stiha o braku, Whitney je napisala svoje ime i ime svoga supruga Roberta B. Browna zajedno sa datumom njihova vjenčanja.

Unatoč tome što je prodao kuću još 2012. godine, vlasnik je sačuvao Bibliju jer mu je bila „zanimljiva“. Mnoge pronađene stvari, koje s pravom može zadržati, su ostavljene u prodanoj kući.

Houston je svoje prve pjesme pjevala u crkvi te je često pričala o svojoj snažnoj kršćanskoj vjeri. Uistinu, Whitney je govorila da „zaista želi vidjeti Isusa“ nedugo prije svoje smrti. Večer prije nego je pronađena mrtva u hotelskoj sobi u Hollywoodu, pjevačica je izvela predivnu verziju pjesme „Isus me voli“ pred mnogobrojnom publikom.

„Vidjet ću Isusa. Želim vidjeti Isusa“, rekla je svojim prijateljima poslije izvedbe.